Guus Hiddink

Mats Wieffer, Guus Hiddink en Rinus Israel op verjaardagsfeest Willem van Hanegem, ben jij er ook bij?

Bron: www.ad.nl

Hij is op zich niet van de poespas, maar wie gezond en wel 80 wordt, moet dat vieren. Dus organiseert het AD, met instemming van de jarige zelf, op maandagavond 26 februari voor Willem van Hanegem en zijn fans een groot verjaardagsfeest in de Doelen in Rotterdam. Een rits aan kopstukken uit de voetbalwereld komt op visite. Er zijn nog enkele honderden kaarten verkrijgbaar.

Mats Wieffer, Guus Hiddink en Rinus Israel op verjaardagsfeest Willem van Hanegem

Bron: www.ad.nl

Hij is op zich niet van de poespas, maar wie gezond en wel 80 wordt, moet dat vieren. Dus organiseert het AD, met instemming van de jarige zelf, op maandagavond 26 februari voor Willem van Hanegem en zijn fans een groot verjaardagsfeest in de Doelen in Rotterdam. Een rits aan kopstukken uit de voetbalwereld komt op visite. Willems verjaardag is inmiddels uitverkocht.

Keiharde analyse over situatie bij Ajax: ‘Dit gaat onherroepelijk fout’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dennis van Bergen, journalist van het Algemeen Dagblad, komt deze dinsdagochtend met een keiharde analyse over de situatie bij Ajax. In het artikel gaat hij onder meer in gesprek met Gertjan Verbeek en Henk van Stee, die al durven te stellen dat het ‘onherroepelijk fout’ gaat in de Johan Cruijff Arena. “Ik vrees dat Sven Mislintat bewust voor een qua naam kleinere trainer heeft gekozen.

Pages

Subscribe to Guus Hiddink