Guus Hiddink

Hiddink: "Rampzalig als PSV geen tweede wordt"

Bron: source

Guus Hiddink verwacht geen spanning meer in de titelstrijd. De bondscoach van Curaçao zag PSV en Ajax dit weekend gelijkspelen, waardoor de voorsprong van de Amsterdammers op de voornaamste concurrent zes punten blijft. Ajax heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed. PSV doet er volgens Hiddink daarom verstandig aan het vizier op plek twee te richten.

Bloedtest wijst uit: Maar liefst dertien coronagevallen in Ajax-selectie

Bron: ajaxfanzone.nl

Het coronavirus heeft huisgehouden in de Ajax-selectie, zo meldt De Telegraaf. Uit een bloedtest die in juni is afgenomen bij de staf en spelers van het eerste en tweede elftal, zijn maar liefst dertien positieve testen gekomen. “Het klopt dat een aantal spelers en stafleden het coronavirus heeft gehad”, zo laat hoofd communicatie Miel Brinkhuis aan de krant weten.

Transferadvies Hiddink en Van der Vaart voor Van de Beek

Bron: source

De kans is groot dat Donny van de Beek deze zomer een toptransfer maakt. De 23-jarige middenvelder van Ajax wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid, terwijl ook Manchester United de tienvoudig Oranje-international zou willen inlijven. Guus Hiddink en Rafael van der Vaart hebben transferadvies voor de begeerde middenvelder.

Pages

Subscribe to Guus Hiddink