Christian Eriksen

'Eriksen wil volgend jaar rentree maken; Ajax een optie'

Bron: source

Hij neemt er zijn tijd voor, maar Christian Eriksen is van plan om zijn terugkeer in het voetbal te maken. De 29-jarige spelmaker van Internazionale mikt er volgens La Gazzetta dello Sport op om volgend jaar weer op het veld te staan. Omdat Eriksen vanwege zijn een inwendige defibrillator niet in de Serie A mag spelen, houdt de roze sportkrant er sterk rekening mee dat de Deen terugkeert naar zijn thuisland of in Nederland bij Ajax aan de slag staat.

Eriksen geïnteresseerd in terugkeer naar Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Christian Eriksen heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Ajax, zo meldt de Courriere Dello Sport. Volgens de Italiaanse krant moet Eriksen sowieso in januari bij Internazionale vertrekken. Eriksen is in Italië immers niet speelgerechtigd. Tijdens het EK kreeg de Deen een hartaanval op het veld. Hierdoor leeft hij nu met een defribilator. In de Serie A is het echter verboden om met een defribilator te spelen. Daarom is het onwaarschijnlijk dat Eriksen nog voor de Italiaanse club in actie kan komen.

Geruchten over terugkeer Eriksen naar Ajax laaien weer op na geslaagde medische keuring

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten over een terugkeer van Christian Eriksen naar Ajax zijn weer opgelaaid. Journalist Kery maakt via zijn Twitter-kanaal melding van een hereniging in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de journalist heeft Eriksen de medische tests bij Internazionale met goed gevolg doorstaan waardoor de Deense spelmaker dus goedkeuring heeft om weer te voetballen, maar wel met behoud van een defibrillator.

Ajax oplossing voor Eriksen? "Weer lekker voetballen"

Bron: source

Zo'n twee maanden nadat Christian Eriksen op het veld een hartstilstand kreeg, wordt er veel gespeculeerd over zijn toekomst. De middenvelder mag volgens de Italiaanse regels niet met een defibrillator mogen spelen en dus zou een transfer naar een ander land een optie kunnen zijn. Volgens analist Kenneth Pérez zou Ajax er goed aan doen om de Deen terug te halen.

Pages

Subscribe to Christian Eriksen