Christian Eriksen

Ajacieden in het buitenland #16: Koeman grijpt naast eerste prijs in Spanje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast De Klassieker werd er uiteraard nog meer gespeeld in het buitenland. Ajax speelde zeker niet goed, maar wist wel te winnen. Hoe ging het met de oud-Ajacieden in het buitenland?

Bayer Leverkusen

Met Daley Sinkgraven in de basis en nieuweling Fosu-Mensah nog niet bij de selectie ging het Bayer Leverkusen van Peter Bosz op bezoek bij Union Berlin. Bij een overwinning stonden ze in ieder geval tijdelijk tweede, maar de drie punten gingen niet mee naar huis. De thuisploeg wist met 1-0 te winnen.

Bologna

Deense krant oppert terugkeer naar Ajax voor Eriksen

Bron: source

Na een mislukt verblijf bij Internazionale kan Christian Eriksen deze winter bevrijd worden uit Milaan. De Deen speelde nauwelijks een rol van betekenis bij de club en heeft behoefte aan speeltijd met het EK in het vooruitzicht. Het Deense Ekstra Bladet zette de mogelijke clubs voor Eriksen op een rijtje en sloot daarbij een terugkeer naar Amsterdam niet uit.

Ajax troeft Europese topclubs wellicht af: ‘Overmars volgt hem op de voet’

Bron: www.voetbalzone.nl

Een nieuw huwelijk tussen Ajax en Christian Eriksen is niet bij voorbaat uitgesloten, zo oordeelt Ekstra Bladet maandag in een analyse over de middenvelder van Internazionale. Een terugkeer richting de Premier League lijkt voorlopig een realistischere optie te zijn, maar in Denemarken ziet men Ajax zeker als alternatief voor de spelmaker, die in het Giuseppe Meazza op een zijspoor is

Terugkerende Eriksen zou welkome versterking zijn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Christian Eriksen verliet Ajax in het najaar van 2013 voor een ambitieus avontuur in Engeland. Ruim zeven jaar later maakt de Deense voetballer persoonlijk een moeilijke tijd door bij Internazionale en denkt hij naar verluidt volop aan een vertrek. Zijn naam wordt logischerwijs in verband gebracht met zijn oude club Ajax, maar zitten beide partijen op elkaar te wachten?

Pages

Subscribe to Christian Eriksen