Christian Eriksen

LIVE EK 2024 | Engeland moet uit ander vaatje tappen tegen sterk Denemarken, wie pakt de leiding in tweede helft?

Bron: www.ad.nl

Titelkandidaat Engeland begon de EK-campagne met een nipte zege op Servië, terwijl Denemarken ondanks een vroege treffer van uitgerekend Christian Eriksen punten liet liggen tegen Slovenië. Beide landen staan vanavond tegenover elkaar. Indien de ploeg van bondscoach Gareth Southgate wint, is het zeker van groepswinst na de 1-1 tussen Slovenië en Servië. Halverwege staat het in Frankfurt gelijk. Je volgt het duel hier live!

‘Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Christian Poulsen is van mening dat de selectie van Ajax meer ervaren spelers nodig heeft om opkomende talenten te ondersteunen, zo laat de voormalig assistent-trainer en middenvelder van de Amsterdammers weten in gesprek met Ajax Life. De Deen stelt dat Ajax een ‘sterker geraamte’ nodig heeft en laat daarbij de naam van zijn oud-teamgenoot en landgenoot Christian Eriksen vallen.

Terugkeer Eriksen naar Ajax? ‘Hij wil helpen om een team op te bouwen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Brian Laudrup ziet Ajax als ideale bestemming voor Christian Eriksen, dat heeft de oud-voetballer gezegd in een interview met Viaplay. Volgens de Deen zou Eriksen als koning ontvangen worden in Amsterdam. Laudrup denkt dat Eriksen het niveau en het tempo van de Premier League niet meer aankan en ziet voor hem een partnerschap met Jordan Henderson in het verschiet liggen. “Hij kent de stad, de taal, de club.

Pages

Subscribe to Christian Eriksen