Christian Eriksen

Ajax-hoofdscout krijgt advies voor winterse transfers

Bron: ajaxfanzone.nl

Kelvin de Lang, hoofd scouting van Ajax, heeft in de nacht van 31 december op 1 januari ongevraagd transferadvies gekregen van een supporter van Ajax. Er zal in de winterse transferperiode iets moeten gebeuren bij Ajax en als het aan de supporter ligt dan komen Nicolás Tagliafico en Christian Eriksen terug naar de Johan Cruijff Arena. De Lang kon de tip wel waarderen en bedankte de tip met ‘Thanks voor de input’ gevolgd door een LOL-sticker.

 

Ten Hag legt uit waarom hij zoveel spelers in Nederland shopt

Bron: ajaxfanzone.nl

Vooralsnog haalde Manchester United deze transferperiode drie spelers naar de club: Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez. Alle drie hebben een Eredivisie-verleden, terwijl zowel Malacia (Feyenoord) en Martínez (Ajax) rechtstreeks uit Nederland overkwam. Op het lijstje namen die naar the Red Devils moe(s)ten komen prijken bovendien Frenkie de Jong, Jurriën Timber en Antony – ook allemaal ex-pupillen van Ten Hag bij Ajax.

Dubbelslag voor Manchester United en Erik ten Hag: club versterkt zich met Christian Eriksen en Tyrell Malacia

Bron: www.ad.nl

Manchester United heeft Tyrell Malacia definitief overgenomen van Feyenoord. De linksback verruilt de Kuip voor Old Trafford voor een bedrag van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen aan bonussen. Malacia tekent in Manchester een contract tot de zomer van 2026 met een optie voor nog een seizoen. Met Christian Eriksen werd een mondeling akkoord bereikt.

Pages

Subscribe to Christian Eriksen