Zaakwaarnemer

Van ’t Schip hoopt op nog meer versterkingen in de winterstop: Naam van Tagliafico valt opnieuw

Bron: ajaxfanzone.nl

John van ’t Schip hoopt dat Ajax zich deze winter naast Jordan Henderson met nog een ervaren kracht kan versterken. ‘Ik denk dat het duidelijk is dat we versterkingen nodig hebben’, aldus Van ’t Schip tegenover NOS. ‘Gelukkig hebben we Henderson er al bij, maar als we een stap verder willen maken, dan is dat noodzakelijk. Er zijn ook versterkingen nodig om andere posities. Hopelijk kan dat nog gebeuren. Dat is cruciaal als we de volgende stap willen maken.’

‘Ajax-delegatie naar Engeland; Henderson misschien al beschikbaar tegen RKC’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Jordan Henderson krijgt steeds meer gestalte. De Telegraaf meldt dat er woensdagmiddag hoofdscout Kelving de Lang en advocate Barbara Stork naar Manchester afreizen, om daar de laatste plooien glad te strijken met Hendersons zaakwaarnemer Tyler Alexander-Arnold en de Nederlandse tussenpersoon Nathan van Kooperen. Als dat gebeurt, reist de middenvelder donderdag naar Amsterdam voor de medische keuring. Mogelijk speelt hij dit weekend zelfs al tegen RKC Waalwijk.

Ajax nog niet persoonlijk akkoord met Henderson; Al-Ettifaq weigert vooralsnog vraagprijs te noemen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft nog steeds goede hoop Jordan Henderson (33) in te lijven. Maar berichten dat er al al persoonlijk overeenstemming met de Engelsman is, zijn voorbarig, zo meldt De Telegraaf deze zondag aan het eind van de middag. Voorlopig zit Ajax in de wachtkamer, omdat Hendersons huidige club Al-Ettifaq uit Saoedi-Arabië tot dusver weigert de vraagprijs te noemen, aldus De Telegraaf.

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer