Zaakwaarnemer

Voorzitter RvC: ‘Mislintat wordt nu niet aangepakt uit angst voor represailles’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat externe adviseurs weliswaar een onderzoek instellen naar Sven Mislintat, toch is de directeur voetbalzaken niet geschorst door de club. Volgens Pier Eringa, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, heeft dat te maken met de angst voor juridische vergeldingsacties van de directeur, zo bevestigd Eringa op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) van Ajax woensdagavond.

Steijn baalt van onrust rond Mislintat in aanloop van duel tegen Marseille

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn vindt dat de onrust rondom directeur voetbalzaken Sven Mislintat afleidt van hetgeen waar Ajax mee bezig is: de voorbereiding op het Europa League-duel met Olympique Marseille. De trainer van Ajax heeft het nieuws over de directeur logischerwijs meegekregen, zo laat hij weten tijdens de persconferentie in aanloop van het duel tegen de Franse club. Inhoudelijk kan en wil hij er niet veel over zeggen.

Johan Derksen weet het zeker: ‘Dit betekent het einde voor Sven Mislintat’

Bron: www.voetbalzone.nl

Johan Derksen is van mening dat Ajax directeur voetbalzaken Sven Mislintat moet ontslaan, zo vertelt de analist in Vandaag Inside. Er is vanuit Ajax een onderzoek gestart naar technisch directeur, daar hij volgens de NOS op de slotdag van de transfermarkt Borna Sosa aantrok via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van Mislintat.

Ajax reageert op onderzoek van de NOS omtrent technisch directeur Mislintat

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax was niet op de hoogte van een aandeelhouderschap dat AKA Global GmbH in Matchmetrics heeft, zo laten de Amsterdammers weten in een reactie aan de NOS. De omroep onthulde dinsdagavond dat Ajax op de slotdag van de transferperiode Borna Sosa, heeft gekocht via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van technisch directeur Mislintat.

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer