Zaakwaarnemer

Eriksen stabiel na reanimatie tijdens EK-duel Denemarken-Finland

Bron: ajaxfanzone.nl

Christian Eriksen ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis nadat hij zaterdag moest worden gereanimeerd tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland in Kopenhagen. De 29-jarige oud-Ajacied zakte in elkaar op het veld. De Europese voetbalbond UEFA meldde ongeveer een uur na het incident dat Eriksen is gestabiliseerd en de Deense voetbalbond meldde vervolgens dat hij bij kennis is. Even daarvoor circuleerde er al een foto op internet waarop is te zien dat Eriksen zijn ogen open heeft en zijn arm beweegt.

‘Traoré op weg naar Shakhtar Donetsk; Persoonlijk al akkoord’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lassina Traoré zet zijn carrière hoogst waarschijnlijk voort bij Shakhtar Donetsk, zo meldt De Telegraaf. De 20-jarige spits van Ajax kan in Oekraïne een meerjarig contract tekenen. Zijn zaakwaarnemers; Daan Kramp en Revien Kanhai van Forza Sports Group, zijn gesignaleerd in Kiev en bereikten de afgelopen dagen op hoofdlijnen een akkoord over de persoonlijke verbintenis van de spits.

Ajax in top vijf Europa met torenhoge makelaarskosten

Bron: source

Ajax staat als het gaat om makelaarskosten in een fraai rijtje Europese topclubs. De Amsterdammers gaven tijdens seizoen 2019/20 een kleine 34 miljoen euro uit aan zaakwaarnemers van vertrekkende en nieuwe spelers. Alleen Chelsea, Borussia Dortmund, Manchester City en Manchester United staan op deze ranglijst boven de landskampioen van Nederland.

‘Mazraoui gelinkt aan Arsenal’

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui kan mogelijk de overstap maken naar de Premier League, zo weet de Marokkaanse media vandaag te melden. Mazraoui is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot medio 2022 maar het is geen geheim dat wanneer er een club voldoet aan de vraagprijs tussen de tien en vijftien miljoen de verdediger mag vertrekken bij Ajax.

Podcast | Mikos Gouka: ‘Het kan best dat Advocaat niet meer weet hoe hij het aan de praat moet krijgen’

Bron: www.ad.nl

Na een vol weekeinde is er weer veel te bespreken in de voetbalpodcast. Erik ten Hag en Marc Overmars blijven bij kampioen Ajax. Wat moeten de Amsterdammers doen om de Europese top te ergeren? En hoe zal het gaan in Rotterdam? Zit Advocaat ook zondag nog op de bank tijdens de Klassieker? Daarnaast bespreken Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou de wereld van de zaakwaarnemers. Uit het verhaal van Follow The Money bleek hoe de zaakwaarnemers van Stefan de Vrij zelf 7,5 miljoen euro verdienden aan zijn overstap naar Inter. En de arbitrage in Nederland is wereldtop!

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer