Zaakwaarnemer

Ajax wil André Onana tot minimaal 2024 aan zich verbinden

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil graag verder met André Onana en biedt hem een contract aan tot medio 2024. André, die vandaag vijfentwintig jaar wordt, is druk in overleg met zijn zaakwaarnemer of dit past binnen zijn plannen want zelf had hij een contract tot de zomer van 2023 in gedachten. Het huidige contract loopt tot juli 2022 en omdat André een verkeerd pilletje gebruikt heeft, mag hij een jaar niet trainen en spelen. Het is zo dat onze doelman vanaf 1 januari 2022 met andere clubs mag gaan praten en in de zomer transfervrij weg kan gaan.

Telegraaf: Ajax met Onana in gesprek over nieuw contract

Bron: source

De kans lijkt groot dat André Onana zijn contract bij Ajax binnenkort zal gaan verlengen. Zaakwaarnemer Albert Botines bevestigde in gesprek met De Telegraaf dat beide partijen momenteel met elkaar in gesprek zijn. Door zijn dopingschorsing mag de doelman vooralsnog een jaar niet in actie komen en dus is een langer verblijf de enige oplossing voor Ajax om nog iets aan hem te verdienen.

Okoye bevestigt: Ajax nam contact op met Sparta

Bron: source

Ajax heeft zich inderdaad gemeld bij Sparta om doelman Maduke Okoye komende zomer over te nemen. Die geruchten werden woensdagmiddag bevestigd door de Nigeriaan zelf. Aan Transfermarkt vertelde hij dat de Amsterdammers zich inderdaad bij zijn club hebben gemeld, maar nog geen contact hebben opgenomen met Okoye of zijn zaakwaarnemer.

Overmars reageert op vertrek Brobbey: "Ik ben er kapot van"

Bron: source

Marc Overmars heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Brian Brobbey. De directeur voetbalzaken van Ajax baalt er enorm van dat die negentienjarige aanvaller ervoor heeft gekozen om zijn loopbaan voort te zetten bij RB Leipzig. Overmars bracht onlangs een bezoek aan zaakwaarnemer Mino Raiola in Monaco om Brobbey op andere gedachten te brengen, maar dat bleek tevergeefs.

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer