Zaakwaarnemer

Ajax in gesprek met Salah-Eddine over verlenging aflopend contract

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en Mo Sinouh, de zaakwaarnemer van Anass Salah-Eddine, zijn in gesprek over de verlenging van het aflopende contract van de linksback. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2021, maar de intentie om te verlengen is er.

De afgelopen maanden stonden voor Salah-Eddine vooral in het teken van het herstellen van een ernstige enkelblessure. Inmiddels verscheen hij weer op het trainingsveld en zijn de eerste gesprekken gevoerd over het verlengen van zijn contract bij in Amsterdam.

Dest verrast in Catalonië

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Sergino Dest zijn keuze had gemaakt tussen Nederland en Amerika, werd de jonge vleugelverdediger afgelopen zomer weer een groot onderwerp van vele voetbalgesprekken. Niet tussen landen, maar tussen twee wereldteams moest Dest deze keer kiezen. Hij keerde Ronald Koeman niet voor de twee keer de rug toe. Op één oktober zette hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

Prestaties

Krachtige Sébastien Haller kan met ervaring van grote waarde zijn voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft met Sébastien Haller eindelijk zijn gewenste centrumspits binnen voor de tweede seizoenshelft. De twee mannen werkten tussen 2015 en 2017 al succesvol samen bij FC Utrecht, waardoor zij weten wat ze aan elkaar hebben. Maar wat kan Ajax de komende seizoenen van een spits verwachten die het afgelopen half jaar bij West Ham United vooral genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank?

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer