Zaakwaarnemer

Gravenberch spreekt zich uit over mogelijke contractverlenging

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch heeft zich uitgelaten over een mogelijke contractverlenging. Op dit moment ligt de middenvelder vast tot 2023, maar Ajax wilt deze verbintenis graag openbreken. “De keuze ligt bij de speler zelf en mijn familie heeft hier ook een heel grote stem in”, vertelt Gravenberch aan De Telegraaf. “Ik ben een kind van de club, speel hier al tien jaar en zou het fijn vinden als Ajax ook iets aan me verdient”.

Weinig hoop op contractverlening Mazraoui

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-watcher Freek Jansen verwacht niet dat Noussair Mazraoui zijn contract bij Ajax gaat verlengen. Hierdoor lijkt de rechtsback op weg naar een transfervrij vertrek uit Amsterdam. “Rondom Mazraoui is het stil, dat is wel jammer. Volgens mij hebben ze (Ajax) daar weinig hoop op en zal het uiteindelijk toch de bekende vicieuze cirkel van Raiola worden”, stelt Jansen in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International.

Mohamed Ihattaren reist naar zaakwaarnemer Mino Raiola voor overleg over zijn sportieve toekomst

Bron: www.ad.nl

PSV'er Mohamed Ihattaren ontbreekt vanavond in de wedstrijdselectie van de Eindhovense club voor het Champions League-duel met Galatasaray. Afgelopen week was hij ziek, maar hij is daarna voldoende hersteld om naar zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te reizen. In Monaco bekijkt hij samen met zijn zakelijke adviseur hoe zijn sportieve toekomst eruit zou moeten zien.

‘Inter ziet in Mazraoui goedkoop alternatief voor Nández’

Bron: ajaxfanzone.nl

Calcio Mercato weet te melden dat Inter in Noussair Mazraoui een goede vervanger ziet van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi. Mazraoui zou een goedkoper alternatief zijn voor Nahitan Nández van Cagliari voor de rechtsback positie. Het contract van Mazraoui loopt nog tot medio 2022 en indien hij binnenkort niet verlengt lijkt een transfer aanstaande. Hoewel er gesprekken zijn geweest over een verlenging, hebben die nog geen resultaat opgeleverd.

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer