Nick Viergever

Ajax zonder Vos tegen Utrecht vanwege schorsing

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax kan op zondag 22 oktober geen beroep doen op Silvano Vos, wanneer de club op bezoek gaat bij FC Utrecht. De achttienjarige controleur, die in de afgelopen maand een basisplaats veroverde, is geschorst voor het duel in de Domstad, zo meldt de KNVB. Met name gele kaarten die Vosbij Jong Ajax pakte doen de rechtspoot de das om. Slechts twee van de vijf kaarten pakte Vos tijdens duels van het eerste elftal van Ajax, tegen AZ en Feyenoord.

LIVE eredivisie | FC Utrecht zonder Viergever op bezoek bij Vitesse, basisplaats voor Van Ginkel

Bron: www.ad.nl

FC Utrecht zorgde dinsdag voor een verrassende bekerzege op AZ, vanmiddag wacht de uitwedstrijd in de eredivisie tegen Vitesse. De thuisploeg heeft twintig punten na twintig speelrondes en staat in de onderste regionen van de ranglijst. FC Utrecht heeft 33 punten en doet volop mee voor een plaats in de play-offs om Europees voetbal. De aftrap in de GelreDome in Arnhem is om 14.30 uur, volg de ontwikkelingen in ons liveblog.

Opstellingen PSV – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag kunnen we goede zaken doen want bij winst staan we 9 punten los van de nummer twee mét nog een wedstrijd tegoed. PSV heeft de laatste zes wedstrijden tegen Ajax niet gewonnen en moet om aansluiting te houden volle bak gaan. Ajax gaat dat altijd alleen moet het, zeker vandaag, minder slordig doen. Erik ten Hag over deze ‘clash’: ‘Dit is een ongelooflijke clash, waar we weer klaar voor zullen moeten zijn. We verheugen ons er op. Wij kijken van wedstrijd tot wedstrijd. We moeten kwaliteit brengen’ en bedacht hiervoor de bovenstaande (foto) opstelling.

Pages

Subscribe to Nick Viergever