Roda JC

Jean-Paul de Jong nieuwe trainer Ajax Onder 18

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een nieuwe trainer voor Ajax Onder 18, zo maakt de club bekend via Ajax.nl. Jean-Paul de Jong volgt de onlangs vertrokken Dave Vos als eindverantwoordelijke van het vlaggenschip van de Ajax-opleiding. De Jong kwam op 17-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hij is een generatiegenoot van onder andere Frank en Ronald de Boer en Richard Witschge. Na twee jaar Ajax vertrok De Jong en via Duitsland kwam hij bij FC Utrecht terecht.

Jong Ajax met 2-1 te sterk voor Roda JC

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de volle drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen Roda JC en met de 2-1 overwinning opnieuw de koppositie gepakt in de strijd om de tweede periode. Jong Ajax kwam vlak na rust op voorsprong door een doelpunt van Salah-Eddine. Het elftal van Heitinga leek bevrijd door de openingstreffer en tikte wat makkelijker. Met name Fitz-Jim strooide soms weer met heerlijke passjes en zag hoe Hlynsson met een poeier via de lat overschoot. Toch wisten de bezoekers uit Kerkrade op gelijke hoogte te komen via Klaasen.

Nasleep rellen MVV-Roda JC: tien verdachten aangehouden en gewonde politieagenten en stewards

Bron: www.ad.nl

De Regiegroep Voetbal en Veiligheid, waarin de KNVB, burgemeesters, politie en justitie zitten, komt maandag bijeen voor een extra overleg vanwege de rellen in stadion De Geusselt in Maastricht tijdens de wedstrijd MVV - Roda JC op vrijdagavond, waarbij gewonden zijn gevallen in het publiek en bij de politie. Tien verdachten zijn inmiddels gearresteerd.

Pages

Subscribe to Roda JC