Roda JC

Jong Ajax onderuit tegen Roda JC: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Roda JC met 1-2 verloren. Na een gelijkspel tegen FC Eindhoven (1-1) en een nederlaag tegen De Graafschap (3-0) wacht de ploeg van John Heitinga dus nog steeds op de eerste overwinning in 2023. Het eerste kwartier van de wedstrijd kende weinig hoogtepunten. Jong Ajax kwam nauwelijks voor de goal van de bezoekers maar kwam na 24 minuten spelen wel op voorsprong door een kopbal van Warmerdam. Toch kwamen de bezoekers langszij via Vente en kort daarop was het opnieuw Warmerdam die scoorde maar dat was wel in eigen doel.

Gefrustreerde Lucca gaat in Eindhoven op jacht naar doelpunten

Bron: source

De KNVB heeft donderdagavond een streep gezet door de wedstrijden Roda JC-PEC Zwolle en Jong FC Utrecht-Jong AZ in de achttiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. De ontmoeting tussen de beloften van PSV en Ajax gaat daarentegen 'gewoon' door. Bij Jong Ajax verschijnt Lorenzo Lucca aan de aftrap. De boomlange Italiaan gaat op zoek naar doelpunten in een poging Alfred Schreuder eindelijk te kunnen overtuigen.

Jong Ajax onderuit tegen Roda JC

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft de tweede competitiewedstrijd niet weten te winnen want de ploeg van John Heitinga ging vrijdagavond met 1-0 onderuit op bezoek bij Roda JC. De wedstrijd in Kerkrade kwam moeizaam op gang. Het tempo in de beginfase lag bij beide ploegen laag waardoor er nauwelijks kansen werden gecreëerd. Naci Ünüvar en Christian Rasmussen hadden in de eerste helft de kans om de score te openen maar vonden doelman De Boer op hun pad. In de tweede helft zorgde een handsbal van Kik Pierie ervoor dat de thuisploeg op voorsprong kwam want Vente wist de toegekende strafschop te benutten.

Pages

Subscribe to Roda JC