Ricardo Kishna

Throwback om van te watertanden: Kishna deelt heerlijke panna uit

Bron: www.fcupdate.nl

Ajax hoopt vanavond zonder problemen SC Heerenveen van zich af te schudden en zich zo voor de 36ste keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen te kronen. Fans zullen vooral hopen dat dat gepaard gaat met oogstrelend voetbal. Ajax deelde op de social media-kanalen woensdag zelf in ieder geval alvast een video waarin het goede voorbeeld wordt gegeven, met een heerlijke panna van Ricardo Kishna.

Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uitshirt?

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 9 februari j.l. Dit keer was de vraag: Wie was de Ajax-spsler die in het seizoen 2014-2015 twee keer scoorde in de competitiewedstrijd tegen FC Twente?  Natuurlijk zochten we Ricardo Kishna! Uit de vele goede inzendingen hebben wij André Brands uit Geldrop geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd André! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Deze 9 oud-Ajacieden zijn gepromoveerd naar de Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met de promotie van NEC is het complete deelnemersveld van de Eredivisie voor komend seizoen duidelijk. Met Cambuur, Go Ahead Eagles en NEC krijgen we er 3 nieuwe ploegen bij. Bij de promovendi waren afgelopen seizoen flink wat oud-Ajacieden actief. We hebben daarbij de spelers meegeteld die het minimaal tot Jong Ajax schopten. Deze 9 oud-Ajacieden wisten te promoveren.

Ricardo Kishna ook volgend seizoen bij ADO

Bron: www.ad.nl

ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Ricardo Kishna gelicht, waardoor de Hagenaar nog tot medio 2022 vastligt. De 26-jarige aanvaller keerde afgelopen zomer voor de derde keer in zijn carrière terug bij de eredivisieclub. Hij maakte in november na veel blessureleed zijn comeback in de Haagse hoofdmacht. Dit seizoen kwam hij tot dusver in dertien competitieduels in actie.

Opstellingen Ajax – ADO

Bron: ajaxfanzone.nl

Het lijkt niet op te kunnen met de gunstige zaken voor Ajax. De nummer twee in de competitie liet vandaag drie punten liggen waardoor Ajax bij winst op elf punten voorsprong komt. En dan moet er nog een wedstrijd ingehaald worden. Vandaag ontvangen wij ADO Den Haag die één na laatste staat. Het zou dus zomaar een lekker oefenpotje kunnen worden! Scheidsrechter die vandaag de scepter zwaait is Allard Lindhout en de wedstrijd begint om 20:00 uur.

Pages

Subscribe to Ricardo Kishna