UEFA

Live Ajax – Lille OSC: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de return in de Europa League tegen Lille OSC en doet dat met een 1-2 voorsprong. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Schot Collum fluit Ajax – Lille OSC

Bron: ajaxfanzone.nl

De Schotse arbiter William Collum is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de wedstrijd van aanstaande donderdag tussen Ajax en Lille OSC. Collum zal worden bijgestaan door de Schotse assistent-arbiters McGeachie en Connor. De Fin Mattias Gestranius fungeert als vierde official. De wedstrijd begint donderdagavond om 18:55 uur. Ajax verdedigt een 2-1-voorsprong uit de heenwedstrijd.

Bron: Ajax.nl

 

Ajax gaat officieel beroep aantekenen bij het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat officieel in beroep tegen de straf die Andre Onana is opgelegd en gaat met ‘zwaar geschut’ richting het CAS, zo weet De Telegraaf te melden. De gerenommeerde advocaten Dolf Segaar, Javier Ferrero en huisjurist Ivo Trijbits zullen Ajax en Onana bijstaan. Er moet worden aangetoond dat Onana met de ‘lichtste mate van onzorgvuldigheid’ het verboden middel furosemide tot zich heeft genomen.

Hoop bij Onana? Salzburg-duo drie maanden geschorst na doping

Bron: source

Er is donderdagavond een nieuwe dopingzaak in het voetbal aan het licht gekomen en wel bij RB Salzburg. Mohamed Camara en Sekou Koita (21) zijn door de UEFA voor drie maanden geschorst vanwege een positieve dopingtest. Ook bij deze twee spelers ging het om per ongeluk gebruik, want kregen ze de verboden middelen toegediend via de arts van de voetbalbond van Mali. Hij gaf het duo pillen tegen hoogteziekte.

Live Lille OSC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de uitwedstrijd in de Europa League tegen Lille OSC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to UEFA