UEFA

Tadic schittert en Veltman schuttert in nieuw UCL-openingsfilmpje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De tv-uitzendingen van de Champions League-wedstrijden worden altijd voorafgegaan door een openingsfilmpje, waarin vaak wat hoogtepunten van het vorige seizoen te zien zijn. Voor Joël Veltman worden de wedstrijden komend seizoen iets minder leuk om te kijken.

In het nieuwe Champions League-openingsfilmpje voor het seizoen 2019/20 heeft de verdediger van Ajax namelijk een hoofdrol. Hij is te zien in een fragment uit de wedstrijd tegen Juventus, waarin hij gepoort werd door Douglas Costa.

Nunnely vertrekt naar Willem II

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem II is zo goed als zeker de volgende bestemming van Ché Nunnely, zo meldt De Telegraaf. De Tilburgers kopen de buitenspeler van Ajax, waar hij tot de zomer van 2020 onder contract stond. Bij Willem II ligt een contract voor drie seizoenen voor Nunnely klaar. De deal kan wereldkundig worden gemaakt zodra Nunnely de medische keuring heeft doorstaan.

Poll: wie wint de eerste editie van de Nations League?

Bron: www.ad.nl

Op karakter heeft het Nederlands elftal de finale bereikt van de Nations League, de nieuwe competitie met 55 deelnemers van de UEFA. Oranje versloeg Engeland in het Estádio D. Afonso Henriques van Guimarães in een halve eindstrijd met een verlenging: 3-1. Portugal is zondagavond de tegenstander van Nederland tijdens een finale in Estádio do Dragão van Porto. Hoog tijd voor de vraag: wie wint de eerste Nations League?

Pages

Subscribe to UEFA