UEFA

Ajax-supporters niet welkom bij Europese uitwedstrijd tegen Olympique Marseille

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft van de lokale autoriteiten van Marseille te horen gekregen dat Ajax-supporters niet welkom zijn bij de UEFA Europa League-uitwedstrijd tegen Olympique Marseille op 30 november. De Franse autoriteiten kunnen niet voldoende instaan voor de veiligheid van meereizende Ajax-fans. De kans op verstoringen van de openbare orde rondom het duel met Marseille is groot. Ook ligt de terreurdreiging in Frankrijk op het hoogste niveau, waardoor de politiecapaciteit beperkt is. Voor Ajax is het uitduel met Marseille de laatste kans om te overwinteren in de Europa League.

Ajax Vrouwen winnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond hun vijfde competitiezege geboekt. De ploeg van Suzanne Bakker won op bezoek bij PEC Zwolle met 1-3. Op slag van rust wist Leuchter de openingstreffer te scoren. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen om te scoren en het was Zuidberg die dat deed namens de thuisploeg. Vijf minuten later lepelde Spitse op schitterende wijze de 1-2 in de bovenhoek. Ver in blessuretijd wrd het ook nog 1-3 door Grant.

Live Ajax – Brighton: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Donderdagavond speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Brighton in de groepsfase van de Europa League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Brighton – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Donderdagavond speelt Ajax de derde wedstrijd in de groepsfase van de Europe League en is Brighton de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

UEFA overspoeld met ticketaanvragen voor EK in Duitsland, ook veel van computerbots

Bron: www.ad.nl

De UEFA zegt overspoeld te worden door de vele ticketaanvragen voor het EK van volgend jaar in Duitsland. Deze maand zijn er in de eerste fase van de verkoop 1,2 miljoen kaarten beschikbaar, maar de Europese voetbalbond kreeg al meer dan 100 miljoen verzoeken. Daar zitten echter ook miljoenen geautomatiseerde aanvragen bij die bedoeld zijn voor de illegale verkoop.

Pages

Subscribe to UEFA