OPSTAPPEN!

Bron: www.afca.nl

Cruijff & co wegtreiteren, Bosz wegzetten, Marcel Keizer voor de trein gooien, en nu na een jaar lang doofpot vullen en dichthouden, met krokodillentranen erkennen dat er inderdaad toch grote fouten zijn gemaakt bij de eerste hulp aan Abdelhak Nouri. Kennelijk was het om nu nog achterliggende redenen niet langer verantwoord het deksel op de beerput te houden.

Hoeveel schade mag een clubleiding een club toebrengen alvorens echt verantwoording genomen wordt? Hoe lang denken verantwoordelijken doodleuk te mogen blijven zitten terwijl ze het ene schandaal op het andere stapelen?

De gehele Ajax top draagt verantwoording voor een jaar lang duiken draaien en toedekken van afschuwelijk grove fouten. Dat is veel te lang om nu nog te kunnen zeggen dat het erkennen van falen moedig en vergefelijk zou kunnen zijn.

De clubleiding brengt Ajax aanwijsbaar herhaaldelijk schade toe. In dit geval is die schade divers, enorm schandelijk en niet te overzien, aangezien het gehele handelen van de club tijdens die bewuste voorbereiding in Oostenrijk tot op de draad zal worden uitgeplozen en niets ontziend zal worden uitvergroot.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/opstappen/

Gegevens

Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff