Fenerbahçe SK

‘Ajax brengt tweede bod uit op Lainez maar krijgt concurrentie van Lyon’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs een bod van zeven miljoen uitgebracht op Diego Lainez maar dat is door Club América van tafel geveegd. De Mexicaanse club heeft ingezet op een transfersom van twaalf miljoen maar heeft inmiddels een tweede bod van tien miljoen ontvangen van Marc Overmars, die het 18-jarige talent in de komende transferperiode wil toevoegen aan de selectie van Ajax.

Mazraoui haakt geblesseerd af bij Marokko

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag sprak vlak voor de interlandperiode zijn vrees uit voor blessures. Die angst blijkt gegrond, want vanuit Marokko is een zorgelijk bericht naar buiten gekomen betreffende Noussair Mazraoui, zo weet Anouar Amrani te melden op Twitter. Mazraoui ontbrak afgelopen vrijdag bij de groepstraining en mist zo goed als zeker de interland tegen de Comoren. Wat er precies aan de hand is met Mazraoui is nog niet geheel duidelijk. Hakim Ziyech bleef vanwege hamstringklachten thuis en speelt sowieso niet voor Marokko.

Van der Wiel pakt zeventiende prijs in carrière

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gregory van der Wiel heeft met Toronto FC de 17e prijs in zijn carrière gepakt. De ploeg won de Canadian Championship. Van der Wiel kwam tijdens het beslissende duel niet in actie, maar heeft meestal een basisplaats bij Toronto. Het Canadian Championship is een strijd tussen de grootste clubs van Canada. De winnaar plaatst zich voor de CONCACAF Champions League.

Het was voor Van der Wiel 2 jaar geleden dat hij voor het laatste een prijs pakte, toen was dat met PSG. Met die club won hij de meeste prijzen uit zijn carrière. Ook bij Ajax was hij zeer succesvol.

Winnaar Ajax - Standard mag in play-offs naar Kiev of Praag

Bron: www.ajaxlife.nl

De laatste keer won Ajax in de voorronde van Dinamo Kiev. © Pro Shots

We gaan weer een beetje vooruitkijken omdat het moet. De winnaar van Ajax - Standard Luik weet namelijk al welke opponent de laatste horde wordt richting de groepsfase van de Champions League. Het wordt Dinamo Kiev of Slavia Praag.

De voorronde is met drie dubbele ontmoetingen zo’n drukke bedoening dat de Uefa een beetje vooruit moet werken. Dat is maandag gebeurd. De loting voor de play-offs vond plaats, met als resultaat dat Ajax of Standard het opneemt tegen Dinamo Kiev of Slavia Praag.

Pages

Subscribe to Fenerbahçe SK