Fenerbahçe SK

Ajax in Enschede op bezoek bij gedeeld koploper FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was tijdens het afgelopen interlandweekeinde de nummer 11 van de ranglijst in de Eredivisie en gaat direct daarna op bezoek bij FC Twente, dat in de competitie nog geen punt verspeelde en derde staat. In Europees verband ging het de Amsterdammers wel beter af dan de Tukkers. En zo speelt Ajax dit najaar in de UEFA Europa League, terwijl FC Twente zich volledig op de Eredivisie kan richten.

Voetbalpodcast | ‘PSV had het ook lastig gehad tegen dit Fenerbahçe’

Bron: www.ad.nl

Een positief resultaat. Een ok resultaat en een negatief resultaat. Het is de balans van een avond voorrondes in de Europa en Conference League van de Nederlandse ploegen. Ajax won met 1-4 bij Loedogorets. Twente verloor met 5-1 van Fenerbahçe en AZ speelde thuis gelijk tegen Brann. In de AD Voetbalpodcast blikt Etienne Verhoeff met Mikos Gouka terug op een avondje Europees voetbal.

LIVE play-offs Conference League | FC Twente na rode kaart op ruime achterstand in Istanboel

Bron: www.ad.nl

Om toegang te krijgen tot de groepsfase van de Conference League, moet het FC Twente van trainer Joseph Oosting over twee duels zien af te rekenen met Fenerbahçe. Halverwege staat het 1-1 in Istanboel. Youri Regeer was fit genoeg en startte in de basis, maar pakte vlak voor rust een rode kaart. Kan FC Twente met tien man een resultaat veiligstellen? Volg de tweede helft hier live!

Pages

Subscribe to Fenerbahçe SK