AKA HILL WK FEUILLETON (V)

Bron: www.afca.nl

Gejuich klinkt door gans Nederland: De Belgen zitten in de halve finale! Vrijwel iedere stakker die de wortelpruiken in Rusland zo mist is in extase.

Nou Hill is Piet den Boer en Aad de Mos in Straatsburg nog niet vergeten. Ook Lorenzo Staelens zorgt nog regelmatig voor wurgneigingen. Om over Eric Gerets en Guy Verhofstadt nog maar te zwijgen. En wat dacht u van George Grünn die ooit een kuip vol aardappeleters in diepe rouw dompelde?

De adoratie voor de Pollekes gaat er bij Jimmy niet in. Immer spelen zij de onderhond. Om bij elke overwinning te acteren alsof David elf Goliaths vanuit het niets heeft neergehaald. De valse bescheidenheid tiert welig in het DNA van dat volk, dat uit vileine berekendheid van het Franse en Hollandse walletje blijft vreten. België. Het was is en blijft het psv van de nationale elftallen. Hopelijk draait Frankrijk er in de halve finale halfom gehakt van. Om aan de honden te voeren dan, want zo’n Vlaams/Waalse bal gehakt zet je je grootste vijand nog niet voor.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/akah-hill-wk-feuilleton-v/

Gegevens