Aad de Mos

De Mos ziet ongezonde situatie bij Ajax: ‘Dit is uniek, raar en vreemd’

Bron: www.voetbalzone.nl

Aad de Mos blijft het onbegrijpelijk vinden dat technisch directeur Sven Mislintat helemaal op eigen houtje spelers naar Ajax heeft gehaald in de afgelopen transferperiode en dat trainer Maurice Steijn daar geen stem in heeft gehad. De trainer in ruste verwijst naar zijn eigen trainersloopbaan en komt met voorbeelden van clubs waar hij als coach juist alle ruimte kreeg om

Panenka | ‘Ik ben heel benieuwd hoe Feyenoord omgaat met de druk van titelfavoriet’

Bron: www.ad.nl

Het is weer maandag, hoog tijd voor Panenka. Etienne Verhoeff kijkt met Sjoerd Mossou terug op de eerste speelronde van de eredivisie. Gesprekthema’s: de valse start van Feyenoord, ‘de ‘zeikcultuur in Spanje’ rond arbiters, de scheidsrechtersdag in Zeist, het wekelijkse belletje naar Aad de Mos en als afsluiting Harry Kane, die nog duidelijk geen Duits spreekt.

Panenka | Het gejuich van Mark van Bommel: ‘Hij dacht even dat hij nog speler was’

Bron: www.ad.nl

De Belgische competitie beleefde een krankzinnige ontknoping, met Mark van Bommel als glorieuze winnaar. Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff bespreken het in een nieuwe Panenka. Ook gaat het over de FA Cup-finale, de play-offs in Nederland en het afscheid van Zlatan Ibrahimovic. En wat vindt Aad de Mos van de mogelijke komst van Peter Bosz naar PSV? Bekijk de uitzending hierboven.

Pages

Subscribe to Aad de Mos