Column

Wim Kieft heeft twijfels bij breedte selectie Ajax

Bron: source

Wim Kieft is van mening dat de breedte van de selectie van Ajax niet van Champions League-niveau is. In zijn column in De Telegraaf schrijft de 59-jarige Kieft dat woensdag tegen Besiktas (1-2) is gebleken dat de Amsterdammers 'tegen een modale Turkse subtopper' niet zonder spelers als Daley Blind, Sébastien Haller, Antony en Jurriën Timber kunnen.

Legendarische Simon Kistemaker (81), oud-trainer De Graafschap, Cambuur en FC Dordrecht, overleden

Bron: www.ad.nl

Simon Kistemaker is dinsdag in zijn woonplaats Heemskerk overleden. De in IJmuiden geboren oud-trainer van onder meer Cambuur, Telstar, De Graafschap en FC Dordrecht leed aan kanker. Hij is 81 jaar oud geworden. In zijn column noemde verslaggever Sjoerd Mossou Kistemaker onlans nog ‘een van de kleurrijkste en authentiekste Nederlandse trainers aller tijden'.

Column Sjoerd Mossou | Geen flauw benul hoe het gaat lopen met De Ligt, Van de Beek en Frenkie de Jong

Bron: www.ad.nl

Columnist Sjoerd Mossou is 2,5 jaar na de zegetocht van Ajax in Europa nog niet echt te spreken over de ‘gouden generatie’ van Ajax. ‘De Ligt, Van de Beek en Frenkie de Jong zijn nog steeds hartstikke jong, ze komen er vast wel, en Ziyech vindt straks ook nog wel een mooie club, maar laten we eerlijk zijn: over de hele linie valt het nog een beetje tegen.’

Pages

Subscribe to Column