De Graafschap

Voor in de agenda: De wedstrijden van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het conceptprogramma volledig is vastgesteld, is het tijd om de eerste data in de agenda te zetten. Met Cambuur, Go Ahead, NAC, Excelsior en De Graafschap zijn er enkele aardige clubs in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor er een aantal goede potjes genoteerd kunnen worden. Ajax1.nl zet in ieder geval de opvallendste wedstrijden en de wedstrijden tegen degradanten op een rijtje.

De top 3 van het seizoen 2018-2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We blikken nog even terug op het afgelopen seizoen. Welke spelers blonken uit? Het was bijna niet te doen om een top 3 te maken in zo’n fantastisch seizoen als afgelopen seizoen. Er zijn dan ook vele variaties mogelijk en iedere supporter heeft zijn eigen voorkeur. Dit is mijn top 3 van afgelopen seizoen.

Eervolle vermelding

De spelers die de top 3 net niet hebben gehaald, maar zeker een eervolle vermelding verdienen zijn:

Matusiwa gepresenteerd bij FC Groningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Azor Matusiwa is inmiddels officieel gepresenteerd bij FC Groningen. De middenvelder tekende een contract voor 4 seizoenen.

Matusiwa werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan De Graafschap, waar hij al snel een publiekslieveling werd. Hoewel hij het daar naar behoren deed, liet Ajax hem al voor het einde van het seizoen weten dat er voor hem geen toekomst in Amsterdam zou zijn.

Frenkie de Jong bedankt Ajax en supporters met video

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tegen De Graafschap speelde Frenkie de Jong een paar weken geleden zijn laatste duel in het Ajax-shirt. Hij leek geen afscheid te willen nemen en sommeerde de scheidsrechter om even wat blessuretijd te geven: “Ik wil zo lang mogelijk voetballen ja”.

Nu neemt hij afscheid van Ajax en de supporters met een video op Instagram. “Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen.”

Bekijk de hele video hieronder:

Ajax neemt het in het nieuwe seizoen weer op tegen FC Twente, RKC en Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Dinsdagavond zijn de play-offs voor promotie en degradatie afgesloten en hebben Sparta en RKC het voor elkaar gekregen om in het nieuwe seizoen weer op het hoogste niveau actief te zijn. Sparta versloeg over twee duels De Graafschap en RKC knokte zich in een ware thriller langs Go Ahead Eagles. Het was al eerder bekend dat Ajax komend seizoen ook weer mag afreizen naar Enschede want FC Twente kroonde zich al eerder tot kampioen. Excelsior, De Graafschap en NAC zien we in het nieuwe seizoen dus weer terug op de Toekomst, waar zij het mogen opnemen tegen Jong Ajax.

Pages

Subscribe to De Graafschap