Olympique Marseille

Ajacieden verdeeld over eventuele terugkomst: ‘Zou zielig zijn als dat nodig is’

Bron: www.voetbalzone.nl

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters ging voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Ajax en Olympique Marseille de straat op rondom de Johan Cruijff ArenA. Daar vroeg hij aan fans van Ajax wat zij vinden van het aankoopbeleid van Sven Mislintat, wie verantwoordelijk is voor de malaise bij de club en of Marc Overmars terug moet komen naar Amsterdam.

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de beschamende twaalfde plek op de ranglijst te verlaten. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Steijn weerlegt verhaal Beck: ‘Mislintat kwam met Sosa aan’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is een onderzoek gestart waarbij zaakwaarnemerskantoor AKA Global – met agent Arthur Beck voorop – en Matchmetrics GmbH, een bedrijf van technisch directeur Sven Mislintat, betrokken zijn. Het gaat om de transfer van Borna Sosa (foto) naar Ajax. Mogelijk is er sprake van belangenverstrengeling geweest. Beck vertelde eerder deze week dat niet Mislintat, maar juist Maurice Steijn Sosa zou hebben aangedragen bij Ajax.

Pages

Subscribe to Olympique Marseille