Danny Blind

Blind uit RvC Ajax bij aanstelling als assistent-bondscoach

Bron: ajaxfanzone.nl

Louis van Gaal moet Oranje naar de WK2022-winst in Qatar leiden en daarbij zou hij graag assistentie krijgen van Danny Blind die momenteel in de RvC van Ajax zit. Mocht Blind inderdaad de assistent worden dan zal hij terugtreden uit de RvC, zo geeft voorzitter Leen Meijaard aan. ‘Vanwege de eventuele tegenstrijdige belangen. Dat is een beslissing van de raad van commissarissen en Danny staat daar zelf ook achter. Het hoeft echter geen definitief aftreden te zijn want er zijn verschillende opties. Danny is een gewaardeerd lid binnen onze RvC.

Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje

Bron: www.ad.nl

Henk Fraser is een van de beoogde assistent-trainers in de nieuwe staf van het Nederlands Elftal. Naast Danny Blind moet de Sparta-coach dan de tweede assistent worden van Louis van Gaal, van wie de officiële benoeming als bondscoach op korte termijn wordt verwacht. Technisch directeur Henk van Stee van de Rotterdamse club bevestigt dat hij is benaderd. ,,Maar,” zo stelt Van Stee, ,,Niet door de KNVB en het was nog in de aftastende fase.”

Vergeten voetballer #36: Edgar Manucharyan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 36 van deze rubriek komt (ooit) het grootste talent van Armenië aan bod, Edgar Manucharyan.

Pages

Subscribe to Danny Blind