Danny Blind

Ziyech: “Keuze voor Marokko was de juiste”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij Ajax is de relatie tussen Ziyech en een deel van de supporters stroef te noemen, maar bij Marokko schatten ze de spelmaker van Ajax inmiddels wel op waarde. Vrijdag 15 juni om 17:00 uur speelt Hakim Ziyech met Marokko op het WK tegen Iran. Het had echter niet veel gescheeld of Ziyech had helemaal niet voor Marokko uit mogen komen.

Hakim Ziyech: “Ze zien me hier als een volwaardig Marokkaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over precies 29 dagen begint het wereldkampioenschap in Rusland. Diverse Ajacieden hebben er maandenlang naar uitgekeken. Hakim Ziyech is er één van. Voor het eerst sinds 1998 is Marokko weer present op een WK. Met Portugal, Spanje en Iran zitten de Marokkanen niet in een gemakkelijke groep, maar wie weet kunnen ‘De Leeuwen van Atlas’ stunten. Via Ajax.nl blikt de 25-jarige middenvelder van Ajax terug op de keuze voor Marokko, kleedkamerhumor en het aankomend WK.

JUICHEN!

Bron: www.afca.nl

Een geweldige week voor ons aller Ajax ligt achter de rug. De dronken roes van klaterend succes zal nog wel even aanhouden. Toch kijken we, de veroverde glorie hieronder resumerend, ook vast likkebaardend wat vooruit.

'Mooi als nieuwe ster debuteert tegen VVSB'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het huidige seizoen van Ajax kent officieel nog één competitiewedstrijd, maar de blik voor veel Ajax-fans is inmiddels al gericht op het nieuwe seizoen. Op Sportpark De Boekhorst zullen de Amsterdammers het nieuwe seizoen beginnen tegen Tweede Divisionist VVSB. In gesprek met Ajax Showtime blikt VVSB-voorzitter Arjan Broekhof alvast vooruit op de oefenwedstrijd.

RvC-lid Blind zou de komst van Van Gaal bij Ajax toejuichen

Bron:

Volgens Danny Blind zou het goed zijn als Louis van Gaal zich weer met Ajax gaat bemoeien. Het pas aangetreden lid van de Raad van Commissarissen is nog altijd vol lof over de man met wie hij eerder assistent-trainer was bij het Nederlands elftal. Ook is het zelfs nog mogelijk dat hij hem wederom gaat assisteren. "Ik heb die optie wel in alle eerlijkheid bij rvc-voorzitter Leo van Wijk neergelegd", aldus Blind.

Pages

Subscribe to Danny Blind