FC Kopenhagen

Gewilde Sulemana reageert op belangstelling van Ajax

Bron: source

Kamaldeen Sulemana staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Ajax. De Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland werd maandagavond in de Deense kraker tegen FC Kopenhagen bekeken door directeur voetbalzaken Marc Overmars en hoofdscout Henk Veldmate. Na afloop gaf Sulemana toe dat hij al wist dat een Amsterdamse delegatie voor hem op de tribune zou zitten.

Overmars 'met creditcard van Ajax' op de tribune voor Sulemana

Bron: source

Directeur voetbalzaken Marc Overmars en hoofdscout Henk Veldmate waren maandagavond namens Ajax aanwezig in het Farum Park om Kamaldeen Sulemana in levenden lijve aan het werk te zien. De negentienjarige Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland, die al langere tijd op het verlanglijstje van de club uit Amsterdam staat, liet een positieve indruk door tegen FC Kopenhagen het openingsdoelpunt voor zijn rekening te nemen.

Sulemana: “Wist dat Overmars voor mij zou komen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kamaldeen Sulemana verwacht FC Nordsjaelland deze zomer te verlaten, zo liet hij Ekstrabladet weten na het duel met FC Kopenhagen: “Ik voel mij klaar voor de volgende stap en zie mezelf bij alle grote clubs spelen. Ik sta open voor alle competities, in het bijzonder de top-vijf van Europa, maar ook grote clubs buiten de grootste competities zijn interessant. Ajax is een goede club.”

Pages

Subscribe to FC Kopenhagen