FC Kopenhagen

Ajax heeft met Anton Gaaei opvolger Sánchez bijna binnen; transfersom twee miljoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat zich versterken met Anton Gaaei, zo meldt De Telegraaf. Ajax is al bijna rond met zijn huidige werkgever Viborg FF. De 20-jarige rechtsback moet in de Johan Cruijff ArenA de opvolger worden van Jorge Sánchez, die hard op weg is naar FC Porto. Directeur Voetbalzaken Sven Mislintat is bijna akkoord over een transfersom van twee miljoen euro voor Gaaei.

Ajax maakt officieel melding van transfer Daramy naar Reims

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Mohamed Daramy de overstap maakt naar Stade de Reims. De Franse club betaalt 12 miljoen euro voor de aanvaller. Via bonussen zou die transfersom met nog 5,5 miljoen euro kunnen oplopen. Daramy kwam twee jaar geleden naar Ajax, maar wist in zijn debuutjaar niet te overtuigen. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Kopenhagen.

‘Stade de Reims wil Daramy op laatste moment wegkapen voor neus van Burnley’

Bron: ajaxfanzone.nl

Stade de Reims wil Mohamed Daramy op het laatste moment nog wegkapen voor de neus van het Engelse Burnley,, zo weet Foot Mercato deze zaterdagavond te melden. The Athletic onthulde zaterdagmiddag dat Ajax al een akkoord met Burnley hebben bereikt over de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller. De Premier League-club moet zelf wel nog tot overeenstemming zien te komen met Daramy, waardoor Reims nu zijn kans ruikt.

Pages

Subscribe to FC Kopenhagen