KV Mechelen

Bandé over zijn teleurstellende periode bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wellicht zijn sommige Ajacieden hem al vergeten, maar Hassane Bandé is officieel nog steeds een speler van Ajax. In 2018 kwam de speler uit Burkina Faso nog voor acht miljoen euro over van KV Mechelen. Echter, na een zware blessure speelde Bandé vrijwel geen enkele rol meer bij Ajax. Op dit moment komt de aanvaller dan ook op huurbasis uit voor NK Istra uit Kroatië. Tegenover het Gazet van Antwerpen laat Bandé echter weten dat hij niet blij is met de gang van zaken bij Ajax.

Ajax verhuurt Bandé officieel aan NK Istra

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en NK Istra zijn het eens geworden over  de verhuur van Hassane Bandé aan de club uit Kroatië, zo meldt Ajax via de officiële website. Bandé, die eerder door Ajax werd verhuurd aan FC Thun, gaat voor anderhalf jaar aan de slag bij NK Istra dat een optie tot koop bedong. Mocht Bandé na zijn verhuur periode toch terug keren dan heeft hij nog een contractduur van een jaar bij Ajax tot de zomer van 2023. 

Eindelijk antwoord op de vraag: hoe gaat het met Hassane Bandé?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is half juli 2018, als Ajax een vriendschappelijk duel speelt tegen Anderlecht. Ook Hassane Bandé maakt minuten. De linksbuiten is voor ruim 9 miljoen euro overgekomen van KV Mechelen, waar hij het seizoen daarvoor 12 goals had gemaakt en 2 assists gaf. De verwachtingen zijn dus hooggespannen, maar al na tien minuten moet Bandé na een harde tackle het veld ruimen. Niet veel later blijkt dat de Burkinees zijn kuitbeen heeft gebroken en zijn enkelbanden gescheurd. Herstel: minimaal een zes maanden.

Pages

Subscribe to KV Mechelen