KV Mechelen

Bandé verruilt Ajax voor Amiens SC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hassane Bandé verlaat Ajax definitief. De aanvaller gaat naar het Franse Amiens SC, dat uitkomt in de Ligue 2.

In de zomer van 2018 kwam hij over van het Belgische KV Mechelen, waar hij een sterke indruk had gemaakt. Al snel werd hij echter getroffen door het noodlot. In juli liep hij een zware beenblessure op in een oefenduel met Anderlecht. Het duurde een jaar voordat hij weer op het veld stond en op 19 oktober 2019 maakte hij zijn debuut in Jong Ajax.

Bandé over zijn teleurstellende periode bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wellicht zijn sommige Ajacieden hem al vergeten, maar Hassane Bandé is officieel nog steeds een speler van Ajax. In 2018 kwam de speler uit Burkina Faso nog voor acht miljoen euro over van KV Mechelen. Echter, na een zware blessure speelde Bandé vrijwel geen enkele rol meer bij Ajax. Op dit moment komt de aanvaller dan ook op huurbasis uit voor NK Istra uit Kroatië. Tegenover het Gazet van Antwerpen laat Bandé echter weten dat hij niet blij is met de gang van zaken bij Ajax.

Ajax verhuurt Bandé officieel aan NK Istra

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en NK Istra zijn het eens geworden over  de verhuur van Hassane Bandé aan de club uit Kroatië, zo meldt Ajax via de officiële website. Bandé, die eerder door Ajax werd verhuurd aan FC Thun, gaat voor anderhalf jaar aan de slag bij NK Istra dat een optie tot koop bedong. Mocht Bandé na zijn verhuur periode toch terug keren dan heeft hij nog een contractduur van een jaar bij Ajax tot de zomer van 2023. 

Pages

Subscribe to KV Mechelen