Real Sociedad

‘PSV en NEC mogelijk in overtreding door transfers met Russische clubs, KNVB ook betrokken’

Bron: www.ad.nl

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in 2022 deden PSV, Olympique Lyon, Real Sociedad en tientallen andere bekende clubs voor vele miljoenen euro’s transferdeals met Russische clubs. 28 voetbalclubs in de EU, waaronder PSV en NEC, lopen het risico sancties tegen Rusland te hebben overtreden, zo blijkt uit een internationaal onderzoek onder leiding van Follow the Money.

‘Ajax gaat doelman Gerónimo Rulli als eerste winteraanwinst nog deze week verwelkomen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Gerónimo Rulli wordt hoe dan ook de nieuwe doelman van Ajax, zo weet De Telegraaf deze ochtend te melden. Ajax zag deze week een eerste bod geweigerd worden door Villarreal, maar gaat spoedig tot een akkoord komen met de huidige nummer zeven van LaLiga. Alle partijen zijn hoopvol gestemd over een akkoord, waardoor de transfer nog deze week zijn beslag gaat krijgen.

De 7 mogelijke tegenstanders van Ajax in de Europa League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de zege op Rangers verzekerde Ajax zich van de derde plaats in de Champions League-poule. Dat betekent dat Ajax na de winter op een niveautje lager verder gaat, de Europa League. Donderdag stond ook daar de laatste speelronde van de groepsfase op het programma. Inmiddels zijn de mogelijke tegenstanders dus bekend.

Ajax treft in de tussenronde een van de volgende zeven ploegen:

Pages

Subscribe to Real Sociedad