Panathinaikos FC

Dest maakt indruk bij Ajax: "Ik heb gehoord dat ze tevreden zijn"

Bron: source

Sergiño Dest is een van de verrassingen bij Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De achttienjarige verdediger startte al enkele keren in de basis en stond maandag ook aan de aftrap tegen Panathinaikos (1-2). Met een assist gaf Dest opnieuw zijn visitekaartje af. De Nederlandse Amerikaan is blij met zijn ontwikkeling, maar realiseert zich tegelijkertijd ook dat hij nog een lange weg te gaan heeft.

Ten Hag: ‘Gevraagd of ze in slaap waren gevallen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag was na afloop niet te spreken over hoe Ajax in het met 1-2 verloren duel met Panathinaikos voor de dag kwam. Met name de wijze waarop de Grieken de twee treffers wisten binnen te werken, kan de oefenmeester niet bekoren. ‘Ik had in de rust aan ze gevraagd of ze in slaap waren gevallen’, aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport. ‘Want na de eerste helft had ik gezegd dat ze de wedstrijd neutraal moesten houden.

Ajax oogt kwetsbaar en verliest van Panathinaikos

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet goed afgesloten. In het Olympisch Stadion in Amsterdam verloor de kampioen van de Eredivisie maandagavond met 1-2 van Panathinaikos, dat vorige week al met 0-3 van Feyenoord won. Federico Macheda maakte beide treffers voor de Grieken in Amsterdam; Donny van de Beek scoorde namens Ajax. Eerder op de dag wonnen de reserves van Ajax met 6-2 van een andere Griekse opponent, OFI Kreta.

Ajax besluit voorbereiding met nederlaag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de voorbereiding afgesloten met een 2-1 nederlaag. In het Olympisch Stadion was Panathinaikos te sterk.

Donny van de Beek scoorde vlak voor rust op aangeven van Sergino Dest de enige Amsterdamse treffer.

Het was de enige nederlaag die Ajax leed deze oefencampagne na eerdere oefenzeges op KVV Quick (11-2), Basaksehir (2-1), Watford (2-1), OFI Creta (6-2) en het gelijke spel tegen Aalbord (1-1).

Pages

Subscribe to Panathinaikos FC