Panathinaikos FC

‘Ajax laat oog vallen op smaakmaker Willem II van 1,5 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft belangstelling in de Griek Marios Vrousai van Wuillem II, zo meldt onder meer Sport24. De Tilburgers huren de 20-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler sinds januari van Olympiacos en hij laat en bijzonder goede indruk achter.

Omdat Willem II een koopoptie heeft bedongen, zou Vrousai komende zomer voor zo’n 800.000 euro definitief kunnen worden overgenomen. Ajax kan echter roet in het eten gooien. De Amsterdammers zouden hem naar verluidt voor 1.5 miljoen euro kunnen inlijven.

Griekse politie: ‘Geweld kwam van twee kanten’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax van dinsdagavond (0-2) werd ontsierd door ongeregeldheden op de tribunes, voorafgaand en tijdens de wedstrijd. Het geweld was afkomstig van beide supportersgroepen, zo zegt een woordvoerder van de Atheense politie tegen AT5.

Volgens Ajax-supporters die in het stadion aanwezig waren, werd er nauwelijks ingegrepen tegen de Griekse fans en ook de supportersvereniging meldde dat de AEK-supporters mochten doen en laten wat ze wilden. De politiewoordvoerder ontkent dit.

Ajax-hooligans en AEK met elkaar op de vuist

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is maandagavond flink uit de hand gelopen tussen Ajax-hooligans en die van AEK.

Een en ander leek wel gepland en ook hooligans van Panathinaikos en Krakau waren naar Athene gekomen om samen met de Ajax-hooligans te vechten tegen AEK. Dat het er ruig aan toe ging, is onder andere op de beelden hieronder te zien:

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Wie kan Ajax treffen in vierde voorronde EL?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijdagmiddag gaat Ajax de koker in voor de loting van de vierde voorronde van de Europa League. De vraag is nu: wie kunnen de Amsterdammers allemaal treffen? Na een enerverende avond in de derde voorronde van de Europa League zijn alle mogelijke tegenstanders van Ajax nu bekend.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijke tegenstanders van Ajax. De Amsterdamse club kent bij de loting een geplaatste status. Hierdoor ontloopt het op papier sterke ploegen.

Pages

Subscribe to Panathinaikos FC