Sparta Rotterdam

Wim Suurbier op 75-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

Een zeer triest bericht want Willem Suurbier is op 75-jarige leeftijd overleden. Suurbier was een van de belangrijke spelers in de glorietijd van Ajax in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Hij speelde tussen 1964 en 1977 509 officiële wedstrijden voor Ajax en won in die tijd onder meer drie keer de Europacup I, één keer het WK voor clubs en zeven keer de landstitel. 

Oud-prof Bezzai al 3 maanden aan de slag als manager anti-racisme bij KNVB

Bron: www.ad.nl

Oud-prof Houssin Bezzai is bij de KNVB aangesteld als programmamanager racisme en discriminatie. Opvallend is dat het dienstverband van de voormalige voetballer van Sparta Rotterdam en TOP Oss al op 1 maart van dit jaar is ingegaan. De KNVB maakte zijn aantreden in Zeist om "praktische redenen" echter pas zondag bekend. ,,Het kwam zo uit", liet een woordvoerder van de voetbalbond weten.

Alle Eredivisieclubs akkoord met ECV-voorstel over tv-gelden

Bron: ajaxfanzone.nl

De achttien clubs uit de eredivisie hebben een akkoord bereikt over wat er met het huidige, afgebroken seizoen moet gebeuren voor de tv-gelden. Ze besloten tijdens een vergadering in het Kasteel van Sparta unaniem akkoord te gaan met een voorstel van de directie van de Eredivisie CV om het huidige seizoen voor de volle honderd procent mee te laten tellen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Ook spelers en staf PEC Zwolle leveren salaris in

Bron: www.ad.nl

In navolging van onder meer PSV, Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, FC Groningen, VVV-Venlo en FC Twente heeft ook PEC Zwolle een akkoord bereikt met de spelers over salarisverlaging. Niet alleen de spelers leveren geld in, ook de technische staf en het kantoorpersoneel. De eredivisieclub uit Overijssel volgt de aanbevelingen uit het pakket aan noodmaatregelen waar de belangenorganisaties voor werkgevers en werknemers uit de voetballerij onlangs een akkoord over sloten.

Pages

Subscribe to Sparta Rotterdam