Sparta Rotterdam

De Boer: ‘Ze zijn een voorbeeld voor de andere Ajax-spelers én de jeugd’

Bron: www.voetbalzone.nl

Mohammed Kudus is weer inzetbaar bij Ajax, maar het wordt volgens de analisten van Goedemorgen Eredivisie niet gemakkelijk voor de middenvelder om zijn basisplaats te heroveren. Hoewel Kudus vorige week zondag in de basis begon tegen Sparta Rotterdam (4-2 zege), koos Erik ten Hag donderdag tegen Lille OSC (2-1) weer voor een middenveld met Edson Álvarez, Davy Klaassen en Ryan

'Ten Hag geeft thuis tegen Sparta geen spelers rust'

Bron: source

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat dit weekend in eigen huis tegen Sparta Rotterdam vermoedelijk weinig rouleren. Bij de Amsterdammers keren alleen Sébastien Haller (niet ingeschreven) en Ryan Gravenberch (was geschorst) terug in de basis na de zege op OSC Lille (1-2) in de Europa League. Lisandro Martínez en David Neres worden vermoedelijk de slachtoffers en beginnen op de bank.

Blind: ‘Een prima overwinning’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondagavond probleemloos met 4-2 van Sparta Rotterdam. De Amsterdammers begonnen sterk en met rust stond het al 3-0 voor door goals van Haller (2) en Schuurs. In de tweede helft zorgde Kudus al snel voor de 4-0, waarna de score hoger uit kunnen vallen. Toch nam Ajax wat gas terug en stond het zelfs nog twee tegengoals toe, beide van de voet van Danzell Gravenberch.

Ajax probleemloos langs Sparta

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de doordeweekse winst in de Europa League tegen Lille stond er voor Ajax een thuiswedstrijd tegen het Sparta Rotterdam van Henk Fraser op het programma. Ten Hag had een basisplaats voor Kudus; zijn eerste basisplaats sinds de blessure die hij opliep tegen Liverpool in oktober. Schuurs en Martinez vervingen Tagliafico en Mazraoui.

Opstellingen Ajax – Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Wij ontvangen vanavond Sparta Rotterdam en gelukkig is nu wat minder koud dan in de vorige Eredivisiewedstrijd.  De wedstrijd bij Sparta thuis werd door Ajax gewonnen met 0-1 maar heel gemakkelijk ging dat niet. Sébastien Haller en Ryan Gravenberch zitten weer in de selectie maar Nico Tagliafico ontbreekt. De jarige Davy Klaassen start op de bank terwijl Perr Schuurs zijn vijftigste wedstrijd voor Ajax1 gaat spelen. De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van Jeroen Manschot.

Perez spreekt Ten Hag tegen: ‘Als dat zo is, dan tekent Brobbey morgen al’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax heeft de hoop op een langer verblijf van Brian Brobbey nog niet volledig opgegeven, zo beaamt trainer Erik ten Hag vlak voor de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Eerder deze maand kondigde Ajax aan dat Brobbey zijn aflopende contract niet gaat verlengen, maar de club blijft pogingen ondernemen om de jonge aanvaller van gedachten te doen veranderen.

LIVEBLOG: Ajax – Sparta Rotterdam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Koploper Ajax komt in speelronde 23 als laatste topclub in actie. De Amsterdammers nemen het zondagavond om 20:00 uur in de Johan Cruijff Arena op tegen Sparta Rotterdam, de huidig nummer 12 in de competitie. Tijdens de uitwedstrijd in Rotterdam won Ajax met 0-1.

Ajax verloor op 23 augustus 2009 voor het laatst in eigen huis punten tegen Sparta. De wedstrijd eindigde destijds in 0-0.

Volg het duel in ons liveblog!

Pages

Subscribe to Sparta Rotterdam