Ajacieden bedankt!

Bron: www.vak410.nl

Zondag 3 april 2016 was een dag om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat het bericht werd ontvangen dat Johan Cruijff was overleden, is door supporters het initiatief genomen om ter nagedachtenis van Johan diverse activiteiten te organiseren.

 

Tijdens de mars hebben ruim 4000 supporters meegelopen. Iedereen die gisteren aanwezig was, heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag. Alles klopte.

 

Op sommige plaatsen op de route was vuurwerk georganiseerd door de organisatie. Dit vuurwerk werd mede mogelijk gemaakt door sponsors. Zowel bedrijven, (oud-)spelers, supporters als natuurlijk de onderstaande groeperingen hebben hieraan bijgedragen en dat maakte de mars zoals-ie moest zijn! De aanwijzingen van de ordedienst werden goed opgevolgd. Hierdoor is de mars vlekkeloos verlopen. Wij willen alle aanwezige supporters hiervoor bedanken.

Vervolgens werd er in het stadion op een indrukwekkende wijze afscheid genomen. Een megadoek op Zuid en een choreografie door het gehele stadion. Vrijwilligers zijn vele uren bezig geweest om deze actie voor te bereiden. Ontzettend bedankt!

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/ajacieden-bedankt

Gegevens