Supportersvereniging

Ajax-commissaris Mosman lastiggevallen op werk en ‘emotioneel flink geraakt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Annette Mosman, lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax is lastiggevallen op haar werk, zo schrijft Mike Verweij namens De Telegraaf op X. De commissaris, ook werkzaam als bestuursvoorzitter bij pensioenbelegger APG, zag op de muren van het kantoorpand ‘RvC out’ en ‘Mosman out’ gekalkt worden. Het voorval vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag, aldus Verweij. Naar verluidt werd de graffiti al snel verwijderd van de muren.

Druk op Kelvin de Lang in komende transferperiode: “We kijken eerst bij de eigen jeugd, daarna naar ex-Ajacieden”

Bron: ajaxfanzone.nl

Kelvin de Lang heeft de zware taak om Ajax door de winterse transferperiode te loodsen. De hoofdscout van Ajax is na het ontslag van directeur voetbalzaken Sven Mislintat tijdelijk verantwoordelijk geworden voor het aan- en verkoopbeleid in de Johan Cruijff ArenA. “We kijken eerst bij de eigen jeugd, daarna naar ex-Ajacieden”, aldus De Lang in een interview met supportersvereniging Ajax Life.

Supportersvereniging Feyenoord hoopt op groen licht voor Rome: ‘Goed gedrag zou beloond moeten worden’

Bron: www.ad.nl

Voorzitter Kees Lau van supportersvereniging FSV De Feijenoorder gaat er niet bij voorbaat van uit dat er in februari geen fans van Feyenoord naar Italië mogen afreizen voor de ontmoeting met AS Roma in de tussenronde van de Europa League. De heenwedstrijd is op 15 februari in de Kuip, de return een week later in Stadio Olimpico in Rome.

Pages

Subscribe to Supportersvereniging