Supportersvereniging

Dringend verzoek aan Ajax- en Feyenoord-fans na ‘act’ van Berghuis

Bron: www.voetbalzone.nl

De supportersverenigingen van Ajax en Feyenoord doen een dringend beroep op hun achterban nu de transfer van Steven Berghuis naar Amsterdam op het punt staat om afgerond te worden. Een filmpje van een Feyenoord-fan die twee wedstrijdshirts van Berghuis in rook op laat gaan, het thuis- en uittenue, is een onschuldig voorbeeld in vergelijking met de woedende reacties van zowel

‘Neymar van Deense competitie’ zou perfect bij Ajax passen: ‘Place to be’

Bron: www.voetbalzone.nl

Kamaldeen Sulemana werd de voorbije maanden al veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar van een definitieve overgang kwam het tot op heden nog niet. De aanvaller van FC Nordsjælland wordt door de voorzitter van de supportersvereniging van de Deense club, Lasse Poulsen, geroemd om zijn nederige persoonlijkheid en uitzonderlijke voetbalkwaliteiten.

DiTo-trofee bij FC Utrecht voor Sander van de Streek

Bron: www.ad.nl

Sander van de Streek heeft de David di Tommaso Trofee gewonnen. De 28-jarige Barnevelder kreeg de publieksprijs van FC Utrecht vandaag, kort na het duel met PSV (1-1). Van de Streek, die tegen de Eindhovenaren zijn 11de goal van het seizoen maakte, is de opvolger van Gyrano Kerk. Hij kreeg de trofee uit handen van SupportersVereniging FC Utrecht. Tommy St. Jago werd tweede, Mark van der Maarel derde. Bekijk hier de samenvatting van FC Utrecht-PSV (Premium)

Lege ArenA bij kampioenswedstrijd door kabinet besluit: ‘Geen publiek welkom’

Bron: ajaxfanzone.nl

Er zijn komend weekend geen supporters welkom bij de wedstrijden in de Eredivisie, zo bevestigt de KNVB donderdagmiddag in een mail richting de Eredivisieclubs. Dit betekent dat Ajax de kampioenswedstrijd aanstaande zondag tegen Emmen in een lege Johan Cruijff ArenA moet afwerken. Enkel in de Keuken Kampioen Divisie wordt vrijdag in beperkte mate publiek toegelaten, als onderdeel van een eerdere pilot.

Spandoeken Feyenoord verdwijnen voor bekerfinale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De spandoeken die momenteel hangen in De Kuip gaan verdwijnen voor de bekerfinale, zo laat Rijnmond dinsdagmiddag weten. De duizenden spandoeken van verschillende fans van de Rotterdamse club gaan het stadion uit met de naderende bekerfinale tussen Vitesse en Ajax op 18 april, en omdat alle stoeltjes op dit moment gevuld zijn vind de supportersvereniging van Feyenoord het ook wel mooi geweest, en hebben ze na een overleg met de KNVB besloten ze weg te halen.

Pages

Subscribe to Supportersvereniging