Supportersvereniging

Lege ArenA bij kampioenswedstrijd door kabinet besluit: ‘Geen publiek welkom’

Bron: ajaxfanzone.nl

Er zijn komend weekend geen supporters welkom bij de wedstrijden in de Eredivisie, zo bevestigt de KNVB donderdagmiddag in een mail richting de Eredivisieclubs. Dit betekent dat Ajax de kampioenswedstrijd aanstaande zondag tegen Emmen in een lege Johan Cruijff ArenA moet afwerken. Enkel in de Keuken Kampioen Divisie wordt vrijdag in beperkte mate publiek toegelaten, als onderdeel van een eerdere pilot.

Spandoeken Feyenoord verdwijnen voor bekerfinale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De spandoeken die momenteel hangen in De Kuip gaan verdwijnen voor de bekerfinale, zo laat Rijnmond dinsdagmiddag weten. De duizenden spandoeken van verschillende fans van de Rotterdamse club gaan het stadion uit met de naderende bekerfinale tussen Vitesse en Ajax op 18 april, en omdat alle stoeltjes op dit moment gevuld zijn vind de supportersvereniging van Feyenoord het ook wel mooi geweest, en hebben ze na een overleg met de KNVB besloten ze weg te halen.

Supportersvereniging Ajax: ‘Spandoeken in De Kuip moeten verdwijnen voor bekerfinale’

Bron: ajaxfanzone.nl

Op 18 april staat de bekerfinale gepland tussen Ajax en Vitesse en die zal plaatsvinden in De Kuip. Echter is het nog maar de vraag onder welke omstandigheden de wedstrijd zal worden gespeeld want het stadion is inmiddels aangekleed met 44.000 spandoeken van Feyenoord. De supportersvereniging Ajax heeft inmiddels laten weten dat dit decor niet past bij een bekerfinale en dat de spandoeken moeten verdwijnen.

SV Ajax baalt stevig van lege tribunes in JC ArenA

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Supportersvereniging Ajax baalt ervan dat er aankomende zaterdag nog geen supporters welkom zijn bij het oefenduel tussen Ajax en RKC Waalwijk. De gemeente Amsterdam verleent nog geen toestemming om supporters toe te laten in de Johan Cruijff ArenA. 'Juist dit soort oefenwedstrijden vormen een prima testcase om te komen tot vollere stadions bij de start van de competitie', aldus SV Ajax-directeur Fabian Nagtzaam op de website van Ajax Life.

Pages

Subscribe to Supportersvereniging