Supportersvereniging

Geen huldiging op Museumplein bij mogelijk kampioenschap

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdag heeft Ajax de kans om het kampioenschap van dit seizoen veilig te stellen. Bij een overwinning in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zijn de Amsterdammers kampioen van de Eredivisie. Echter, mocht Ajax woensdag kampioen worden, is er geen huldiging op Museumplein. Dit meldt de gemeente Amsterdam. Inplaats van op Museumplein, zal de huldiging in de Johan Cruijff ArenA plaatsvinden.

Teleurstelling over beperkte huldiging bij kampioenschap Ajax

Bron: source

Na het gelijkspel van PSV op bezoek bij Feyenoord kan Ajax zich woensdagavond kronen tot landskampioen van Nederland. Een overwinning op SC Heerenveen volstaat voor de 36e landstitel in de clubhistorie. Hoewel de opluchting enorm zal zijn als de schaal definitief in handen is van de Ajacieden, zal er geen groot feest worden gevierd in Amsterdam. De gemeente heeft namelijk besloten dat de huldiging enkel binnen de muren van de Johan Cruijff ArenA plaatsvindt en niet daarbuiten. Supportersvereniging Ajax heeft teleurgesteld gereageerd op dat besluit. 

Feyenoord verwacht 4000 kaarten voor finale: ‘Iedereen zegt naar Tirana te gaan, maar dat is nog maar afwachten’

Bron: www.ad.nl

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder verwacht dat er zo’n achtduizend fans van Feyenoord afreizen naar Albanië voor de finale van de Conference League. Volgens voorzitter Kees Lau mogen er een kleine vierduizend Rotterdamse supporters het stadion in Tirana in. Het relatief kleine Arena Kombëtare biedt plek aan iets minder dan 22.000 fans.

Voorverkoop Bekerfinale van start: Seizoenkaarthouders vanaf vrijdag aan de beurt

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op zondag 17 april om 18:00 uur de KNVB Beker-finale tegen PSV in De Kuip. Kaarten zijn vanaf woensdag 30 maart te koop in de ticketshop allereerst voor Uitkaarthouders NL+ / NL. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdagochtend 1 april om 10 uur  kaarten bestellen. Voor deze wedstrijd gelden aanvullende eisen in de kaartverkoop, waaronder een verplichte vervoerscombi. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 65 per stuk – dit is inclusief vervoer van en naar De Kuip. 

Kaartverkoop voor de bekerfinale gaat vandaag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu alle coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen supporters ‘gewoon’ weer aanwezig zijn bij alle wedstrijden van Ajax. Natuurlijk geldt dit ook voor de aankomende KNVB Beker-finale. Op zondag 17 april om 18:00 uur, trapt Ajax in De Kuip af tegen PSV. Als echte Ajax-supporter wil je hier vanzelfsprekend bij zijn. Vanaf vandaag, woensdag 30 maart, gaat de kaartverkoop voor deze bijzondere wedstrijd van start.

Verkoop losse kaarten voor wedstrijden gaat weer van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aankomend weekend mogen de voetbalstadions weer volledig worden gevuld. Na lange afwezigheid, mogen de supporters eindelijk weer Ajax aanmoedigen in een volle Johan Cruijff ArenA. De afgelopen weken was er al plek voor enkele supporters, maar alleen seizoenkaarthouders konden aanwezig zijn in het stadion. Echter, door de versoepelingen, kan Ajax ook weer losse wedstrijdkaarten aanbieden. Alle Ajacieden zijn dus weer welkom in de Johan Cruijff ArenA.

Pages

Subscribe to Supportersvereniging