VVV-Venlo

Jong Ajax verliest laatste uitwedstrijd van seizoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft zich vrijdagavond verslikt in laagvlieger MVV want in Maastricht ging de ploeg van John Heitinga met 1-0 onderuit. Jong Ajax begon met een iets ander team dan eerder deze week, toen VVV-Venlo met 6-1 naar huis werd gestuurd. Zo speelden Tristan Gooijer en Youri Baas op de backposities en vormden Kristian Hlynsson en Naci Ünüvar het aanvallende middenveld. Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd en had eigenlijk via Rasmussen op voorsprong moeten komen. Hij schoot bij de mooiste aanval maar rakelings voorlangs. Vlak voor rust kwam MVV op voorsprong.

Jong Ajax met Ihattaren tegen VVV, ook Kudus van de partij

Bron: source

Ruim een week nadat Mohamed Ihattaren debuteerde in de hoofdmacht van Ajax, maakt hij 'gewoon' weer zijn opwachting bij de beloften. De aanvallende middenvelder behoorde afgelopen zaterdag nog tot de selectie voor het uitduel met NEC, maar moet zich maandagavond dus weer laten zien in de Keuken Kampioen Divisie. Ook Mohammed Kudus heeft een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. 

Jong Ajax veegt VVV Venlo van de mat, drie doelpunten Ihatarren (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo met 6-1 gewonnen en op sportpark de Toekomst wist Mohammed Ihatarren drie doelpunten voor zijn rekening te nemen. Ihattaren komt steeds meer los sinds zijn komst naar Ajax afgelopen winter. Drie weken geleden maakte hij zijn debuut in de uitwedstrijd tegen NAC Breda, en sinds dien pikt hij zijn goals en assists mee. De teller staat inmiddels alweer op vier treffers. 

Pages

Subscribe to VVV-Venlo