VVV-Venlo

Ajax start E-Divisie met gelijkspel tegen Heracles

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De E-Divisie is begonnen en namens Ajax trad Lev Vinken aan tegen Heracles. Het lijkt wel bijna de echte Eredivisie, met Heracles als tegenstander en een gelijkspel als resultaat. Het duel eindigde in 3-3, waardoor Vinken de E-Divisie start met 1 punt.

In het eerste duel kwam Vinken vlak na rust op achterstand, maar hij wist dit om te buigen naar een 2-1 winst. In het tweede duel pakte Vinken na rust de voorsprong, maar dit keer gaf hij het juist weg en verloor met 2-1. Waardoor de eindstand 3-3 werd.

Volgende week neemt Vinken het op tegen VVV Venlo.

Gözübüyük vervangt Nijhuis op Woudestein

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oorspronkelijk zou Bas Nijhuis zondag het duel tussen Excelsior en Ajax fluiten, maar de KNVB maakte zaterdagmiddag een wijziging bekend. Nijhuis is van het duel afgehaald en Serdar Gözübüyük vervangt hem.

Waarom Nijhuis het duel plotseling niet meer fluit, is door de KNVB niet bekend gemaakt. Volgens De Telegraaf zou Nijhuis geblesseerd zijn. Vorige week zou Nijhuis het duel tussen Feyenoord en VVV Venlo fluiten, maar dat ging ook al niet door. Hij moest het duel na 2 minuten staken omdat de lichtmasten in de Kuip uitvielen.

Kale en Kokkie informeren naar lichtmasten in De Kuip, ‘Hallo, met De Ligt’ (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

De tweede helft tegen Willem II was niet echt om naar huis te schrijven, Kale zat zelfs te blauwbekken op de tribune ondanks dat hij er een paar pilsjes in had zitten, volgens hem had er meer gescoord moeten worden. Kokkie vindt het feit dat er maar twee keer gescoord is niet zo’n probleem. Tussendoor bellen de twee ook nog even met de hoofdsponsor van Feyenoord, een energieleverancier. De Ajaxfans willen graag weten of de lichtmasten het doen als Ajax op 27 januari naar De Kuip moet voor de Klassieker. Gistermiddag vielen die namelijk uit tijdens de wedstrijd tegen VVV Venlo.

Morgen overleg met KNVB over nieuwe datum gestaakte wedstrijd

Bron: www.ad.nl

De KNVB gaat morgen in samenspraak met Feyenoord, VVV-Venlo en de gemeente Rotterdam op zoek naar een nieuwe datum voor de competitiewedstrijd tussen beide clubs. Het duel werd vandaag in de Kuip al na amper 1 minuut spelen stilgelegd, omdat de lichtmasten in De Kuip uitvielen. Omdat het probleem niet snel te verhelpen bleek, besloot scheidsrechter Bas Nijhuis na ruim een half uur wachten de wedstrijd te staken.

Pages

Subscribe to VVV-Venlo