VVV-Venlo

MVV wacht coronamaatregelen niet af en opent het stadion bij derby tegen VVV: ‘Bittere noodzaak’

Bron: www.ad.nl

MVV gaat hoe dan ook de toegangspoorten van Stadion de Geusselt open als op 4 februari de derby tegen VVV-Venlo gespeeld wordt. Dat gebeurt ongeacht of de huidige coronamaatregelen voor de sportwereld door het kabinet worden verlengd. ,,Niet om recalcitrant te zijn, maar het is bittere noodzaak. Niet alleen uit sportief oogpunt, maar ook uit financiële urgentie", zo laat de club uit Maastricht weten.

Jong Ajax pakt volle drie punten in Venlo: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen VVV Venlo met 1-3 gewonnen en daarmee geeft de ploeg de prestaties van de afgelopen weken een prima vervolg. Het elftal van John Heitinga domineerde vanaf de eerste minuut en het was Taylor die na vier minuten spelen de 0-1 op het scorebord schoot. In het verdere verloop van de eerste helft had Jong Ajax de score kunnen uitbreiden via Taylor, Ünüvar en Danilo maar het bleef bij 0-1. Na de thee leek de Ajacieden dat op te breken want het was Van Rooijen die voor de gelijkmaker zorgde.

Traoré verkast naar Shakthar Donetsk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu heeft Ajax het bevestigd: Lassina Traoré is vertrokken naar Shakthar Donetsk. De spits had bij Ajax nog een contract voor één seizoen.

Traoré kwam begin 2019 over van Ajax Cape Town en maakte op 12 mei 2019 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. In 31 officiële duels in Ajax 1 kwam hij tot 12 goals. Zijn hoogtepunt was de 0-13 recordzege van Ajax op VVV Venlo. Daarin nam de spits 5 goals voor zijn rekening.

Jong Ajax begint seizoen bij degradant ADO Den Haag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast het conceptprogramma voor de Eredivisie, is ook het conceptprogramma voor de Keuken Kampioen Divisie woensdagochtend bekend gemaakt. Jong Ajax trapt het seizoen af in Den Haag, op bezoek bij degradant ADO.

Een tactische keuze van de KNVB, zo lijkt het. Al jaren zijn er geen Ajax-supporters welkom in Den Haag. Discussie daarover kan nu vermeden worden, omdat er in augustus hoogstwaarschijnlijk nog geen uitsupporters welkom zijn vanwege de coronamaatregelen.

Het volledige conceptprogramma voor Jong Ajax vind je hieronder.

Pages

Subscribe to VVV-Venlo