Gesprek met spelers & Frank de Boer

Bron: www.vak410.nl

Vandaag heeft er in de Arena een gesprek plaatsgevonden tussen een afvaardiging van de supporters en de volgende spelers Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en Jasper Cillessen. Frank de Boer was namens de technische staf aanwezig.

Tijdens deze bijeenkomst hebben supporters hun ongenoegen geuit over het vertoonde spel van de afgelopen tijd en het gebrek aan respect naar de supporters toe. Ook werd de spelers het belang duidelijk gemaakt van de wedstrijd van aanstaande zondag. Deze moet koste wat het kost gewonnen worden.

De spelers lieten op hun beurt weten dat steun bij uit- en thuiswedstrijden van groot belang is.Wegwerpgebaren en fluitconcerten werken averechts maar er is vanuit de spelers ook begrip voor de onvrede op de tribune. Enkele spelers reageerden de afgelopen wedstrijden vanuit emotie na een teleurstellend resultaat. Hier is onderling in de kleedkamer over gesproken. De betrokkenen hebben aangegeven dat dit absoluut niet bewust is gebeurd. Iedereen in de selectie weet dat het bedanken van de supporters bij thuis- en uitwedstrijden altijd hoort ongeacht het resultaat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/gesprek-met-spelers-frank-de-boer