Mitchell Dijks

TransferTalk | Alba volgt maatjes Messi en Busquets naar Miami, Fortuna versterkt zich met Dijks

Bron: www.ad.nl

De internationale transfercarrousel draait op volle toeren. Dat betekent weer een zomer lang potentiële transfers, geruchten en done deals. Welke spelers worden gekocht of verkocht? En welke trainers zijn gewild? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Ajax Vrouwen onderuit tegen FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag hun eerste competitieduel in de Azerion Vrouwen Eredivisie verloren. In Enschede ging de ploeg van Suzanne Bakker met 3-1 ten onder tegen FC Twente dat met de overwinning ook de koppositie heeft gepakt. Via Giesen kwam de thuisploeg op voorsprong maar vlak voor rust hadden de Ajax Vrouwen op gelijke hoogte kunnen komen. Echter miste Leuchter een toegekende strafschop. De Ajax Vrouwen begonnen vol goede moed aan het tweede bedrijf, maar kregen binnen het kwartier al de 2-0 om de oren.

FC Utrecht-supporters gewaarschuwd: gaat het tegen Vitesse wéér mis, dan volgen er hardere straffen

Bron: www.ad.nl

Een lege Bunnikside of leeg uitvak in de Galgenwaard: dat hangt FC Utrecht boven het hoofd als supporters zich zondag weer misdragen tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Met deze waarschuwing komen burgemeester Sharon Dijksma, de politie en het Openbaar Ministerie na de serie ongeregeldheden van FC Utrecht-supporters. ,,Dit gedrag is onacceptabel en moet ophouden.”

Pages

Subscribe to Mitchell Dijks