Mitchell Dijks

Ajax Vrouwen onderuit tegen FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag hun eerste competitieduel in de Azerion Vrouwen Eredivisie verloren. In Enschede ging de ploeg van Suzanne Bakker met 3-1 ten onder tegen FC Twente dat met de overwinning ook de koppositie heeft gepakt. Via Giesen kwam de thuisploeg op voorsprong maar vlak voor rust hadden de Ajax Vrouwen op gelijke hoogte kunnen komen. Echter miste Leuchter een toegekende strafschop. De Ajax Vrouwen begonnen vol goede moed aan het tweede bedrijf, maar kregen binnen het kwartier al de 2-0 om de oren.

FC Utrecht-supporters gewaarschuwd: gaat het tegen Vitesse wéér mis, dan volgen er hardere straffen

Bron: www.ad.nl

Een lege Bunnikside of leeg uitvak in de Galgenwaard: dat hangt FC Utrecht boven het hoofd als supporters zich zondag weer misdragen tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Met deze waarschuwing komen burgemeester Sharon Dijksma, de politie en het Openbaar Ministerie na de serie ongeregeldheden van FC Utrecht-supporters. ,,Dit gedrag is onacceptabel en moet ophouden.”

Angstaanjagend avondje in Galgenwaard: ‘Bakstenen vlogen om de oren, kinderen beefden als een rietje’

Bron: www.ad.nl

Terwijl gezinnen met kinderen na afloop van de wedstrijd FC Utrecht-Cambuur buiten het stadion een veilig heenkomen zoeken, vliegen bakstenen en terrasstoelen om de oren van het publiek. Relschoppers met bedekte gezichten belagen agenten van de Mobiele Eenheid en stewards van hun eigen club. „Het was angstaanjagend. Dit wil je gewoon niet.” Burgemeester Dijksma van Utrecht noemt de situatie ‘zeer ernstig’ en zegt dat de grens in zicht is.

Angstaanjagend avondje bij Galgenwaard: ‘Bakstenen vlogen om de oren, kinderen beefden als een rietje’

Bron: www.ad.nl

Terwijl gezinnen met kinderen na afloop van de wedstrijd FC Utrecht - Cambuur buiten het stadion een veilig heenkomen zoeken, vliegen bakstenen en terrasstoelen het publiek om de oren. Relschoppers met bedekte gezichten belagen agenten van de Mobiele Eenheid en stewards van hun eigen club. „Het was angstaanjagend. Dit wil je gewoon niet.” Burgemeester Sharon Dijksma van Utrecht noemt de situatie ‘zeer ernstig’ en zegt dat de grens in zicht is.

Pages

Subscribe to Mitchell Dijks