Jasper Cillessen

Ajax laat ‘mogelijke oplossing’ en ‘serieuze optie’ voor Valencia verdwijnen

Bron: www.voetbalzone.nl

Valencia wil deze zomer koste wat het kost afscheid nemen van Jasper Cillessen, zo weet Marca te melden. De 32-jarige doelman drukt met een totaalbedrag van dertien miljoen euro (de afschrijving van zijn transfersom en zijn salaris) per jaar zwaar op de begroting van de nummer dertien van het afgelopen LaLiga-seizoen, die daarom bereid is om naar ieder aannemelijk bod

Van de Beek mist EK wegens blessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek moet het EK vanwege een liesblessure aan zich voorbij laten gaan, zo meldt de KNVB. Bondscoach Frank de Boer roept geen vervanger op voor de oud-Ajacied. Van de Beek miste vanwege zijn blessure al de oefenwedstrijden tegen Schotland en Georgië en blijkt nu dus niet op tijd hersteld van zijn blessure om mee te doen op het EK.

Cillessen moet EK missen; Basisplaats in Oranje lonkt voor Stekelenburg die rugnummer 1 krijgt

Bron: ajaxfanzone.nl

Jasper Cillessen mist het EK. Cillessen testte vorige week positief op een PCR-test en ging zodoende in zelfisolatie. Bondscoach Frank de Boer heeft Cillessen dinsdagochtend laten weten dat hij de keeper niet kan opnemen in de definitieve selectielijst voor het EK. Die lijst moest vandaag (dinsdag) worden ingeleverd bij de UEFA. De Boer heeft Marco Bizot, die al mee is naar het trainingskamp in Portugal, alsnog opgenomen in zijn definitieve selectie. Voor Maarten Stekelenburg lonkt nu nog nadrukkelijker een basisplaats.

Jasper Cillessen mist EK na positieve coronatest: ‘We weten niet hoelang het gaat duren’

Bron: www.ad.nl

Jasper Cillessen mist het EK van deze zomer. De keeper van Valencia testte vorige week positief bij een PCR-controle en is daarop in zelfisolatie gegaan. Bondscoach Frank de Boer heeft Cillessen vanochtend laten weten dat hij de 32-jarige doelman uit Groesbeek niet kan opnemen in de definitieve selectielijst, die vandaag bij de UEFA moet worden ingeleverd.

Cillessen mist EK na positieve coronatest: ‘We weten niet hoelang het gaat duren voor hij fit is’

Bron: www.ad.nl

Jasper Cillessen mist het EK van deze zomer. De keeper van Valencia testte vorige week positief bij een PCR-controle en is daarop in zelfisolatie gegaan. Bondscoach Frank de Boer heeft Cillessen vanochtend laten weten dat hij de 32-jarige doelman uit Groesbeek niet kan opnemen in de definitieve selectielijst, die vandaag bij de UEFA moet worden ingeleverd.

Cillessen voelt zich goed ondanks corona: ‘Hij zit veel op de fiets’

Bron: www.ad.nl

Frank de Boer weet niet of Jasper Cillessen zich deze week nog mag melden in het trainingskamp van Oranje in het Portugese Lagos. ,,Ik heb uiteraard contact met hem en het gaat goed”, zei hij over zijn doelman die positief is getest op corona. ,,Hij zit veel op een fiets op zijn balkon en heeft nergens last van. Maar hij moet eerst negatief testen voordat hij naar ons toe mag.”

Vijf Ajacieden in definitieve EK-selectie Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Bondscoach Frank de Boer heeft de definitieve EK-selectie van het Nederlands elftal bekend gemaakt. Daarin zitten vijf Ajacieden: Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen. Uit de voorlopige selectie moesten nog 8 spelers afvallen. Dat zijn: Marco Bizot, Steven Bergwijn, Anwar El Ghazi, Hans Hateboer, Rick Karsdorp, Jeremiah St Juste, Kenny Tete en Tonny Vilhena. Voor Timber, Gravenberch en Klaassen betekent het de eerste keer dat zij deelnemen aan een eindtoernooi met Oranje.

Krul vervangt Cillessen tegen Turkije na blessure in warming-up

Bron: www.ad.nl

Jasper Cillessen ontbrak vanavond in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Turkije. De Valencia-keeper liep tijdens de warming-up een blessure op. Tim Krul wa zijn vervanger. Het is nog niet duidelijk wat Cillessen mankeert. Krul staat onder contract bij Norwich City, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Bondscoach Frank de Boer heeft met Maarten Stekelenburg nog een derde doelman tot zijn beschikking.

Stekelenburg keert definitief terug in selectie Nederlands Elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg keert definitief terug in de selectie van het Nederlands Elftal, zo heeft bondscoach Frank de Boer besloten. Naast Stekelenburg zijn ook de Ajacieden Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen opgeroepen voor de komende drie WK-interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. ‘Ik heb Maarten Stekelenburg bij de groep gehaald, zodat ik hem tien dagen aan het werk kan zien. Nu gaat het om WK-kwalificatie, maar uiteraard kijken we verder dan alleen deze week’, aldus De Boer. Op 24 maart gaat Nederland op bezoek bij Turkije.

Stekelenburg keert terug bij Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maarten Stekelenburg is terug in de selectie van Oranje. De doelman was jaren afwezig. Nu Andre Onana geschorst is, is hij de eerste doelman van Ajax en kwam hij plotseling weer in beeld. De andere keepers die opgeroepen zijn, zijn Jasper Cillessen en Tim Krul.

Naast Stekelenburg mogen ook Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zich melden. Gravenberch zou zijn debuut kunnen maken. In november mocht hij ook al aansluiten, maar maakte hij nog geen minuten.

Oranje start speelt komende week tegen Turkije, Letland en Gibraltar.

Pages

Subscribe to Jasper Cillessen