Jasper Cillessen

Krul vervangt Cillessen tegen Turkije na blessure in warming-up

Bron: www.ad.nl

Jasper Cillessen ontbrak vanavond in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Turkije. De Valencia-keeper liep tijdens de warming-up een blessure op. Tim Krul wa zijn vervanger. Het is nog niet duidelijk wat Cillessen mankeert. Krul staat onder contract bij Norwich City, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Bondscoach Frank de Boer heeft met Maarten Stekelenburg nog een derde doelman tot zijn beschikking.

Stekelenburg keert definitief terug in selectie Nederlands Elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg keert definitief terug in de selectie van het Nederlands Elftal, zo heeft bondscoach Frank de Boer besloten. Naast Stekelenburg zijn ook de Ajacieden Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen opgeroepen voor de komende drie WK-interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. ‘Ik heb Maarten Stekelenburg bij de groep gehaald, zodat ik hem tien dagen aan het werk kan zien. Nu gaat het om WK-kwalificatie, maar uiteraard kijken we verder dan alleen deze week’, aldus De Boer. Op 24 maart gaat Nederland op bezoek bij Turkije.

Stekelenburg keert terug bij Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maarten Stekelenburg is terug in de selectie van Oranje. De doelman was jaren afwezig. Nu Andre Onana geschorst is, is hij de eerste doelman van Ajax en kwam hij plotseling weer in beeld. De andere keepers die opgeroepen zijn, zijn Jasper Cillessen en Tim Krul.

Naast Stekelenburg mogen ook Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zich melden. Gravenberch zou zijn debuut kunnen maken. In november mocht hij ook al aansluiten, maar maakte hij nog geen minuten.

Oranje start speelt komende week tegen Turkije, Letland en Gibraltar.

"Zou Stekelenburg opstellen als Cillessen niet fit is"

Bron: source

Met Jasper Cillessen, Tim Krul, Marco Bizot, Joël Drommel en Maarten Stekelenburg nam bondscoach Frank de Boer vijf keepers op in zijn voorselectie van het Nederlands elftal. Met name het oproepen van Stekelenburg leidde tot discussie. De sluitpost presteert uitstekend als vervanger van André Onana bij Ajax, maar nadert op 38-jarige leeftijd zijn pensioen.

VI: ‘Ook PSV aast op Drommel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Waar Joël Drommel de afgelopen periode regelmatig in verband wordt gebracht met Ajax wordt nu ook duidelijk dat PSV belangstelling heeft voor de 24-jarige doelman van FC Twente, zo meldt Voetbal International. Het contract van Drommel loopt na dit seizoen af, al hebben de Tukkers wel een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Dinsdag werd bekend dat PSV’s reservekeeper Lars Unnerstall naar FC Twente gaat.

Pages

Subscribe to Jasper Cillessen