Jasper Cillessen

Debuut Flekken? Om internationale ervaring Cillessen kan Van Gaal nu amper heen

Bron: www.ad.nl

En toen had het Nederlands elftal ineens óók nog een keeperskwestie, zo pal voor de beslissende interland tegen Noorwegen. Wie kiest Louis van Gaal vanavond: Bundesliga-revelatie Mark Flekken, bezig aan een sterk en constant seizoen? Of Jasper Cillessen met zijn ruime internationale ervaring, inclusief 60 interlands? Die ervaring kan de doorslag geven op dit cruciale moment.

Debuut Flekken? Nee, om internationale ervaring Cillessen gaat Van Gaal nu niet heen

Bron: www.ad.nl

En toen had het Nederlands elftal ineens óók nog een keeperskwestie, zo pal voor de beslissende interland tegen Noorwegen. Wie kiest Louis van Gaal vanavond: Bundesliga-revelatie Mark Flekken, bezig aan een sterk en constant seizoen? Of Jasper Cillessen met zijn ruime internationale ervaring, inclusief 60 interlands? Die ervaring gaat de doorslag geven op dit cruciale moment.

Twee Ajacieden melden zich af bij Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Slecht nieuws voor Louis van Gaal: hij moet het deze interlandperiode stellen zonder Steven Berghuis en Jurriën Timber. Beide Ajacieden hebben een blessure. Timber lijkt te kampen met overbelasting, maar het is nog onduidelijk waar Berghuis last van heeft. Toch lag het al in de lijn der verwachtingen dat zowel Berghuis als Timber zou afhaken. Zo maakte Berghuis tegen Go Ahead Eagles al geen minuten en werd Timber vroegtijdig naar de kant gehaald.

Pages

Subscribe to Jasper Cillessen