Jasper Cillessen

Jasper Cillessen ziet eerste penaltysave ooit in Nederland in rook opgaan: ‘Zuur, ik weet dat ik het kan’

Bron: www.ad.nl

RKC Waalwijk heeft de carnavalsfestiviteiten op uitstekende wijze ingeluid. De degradatiekandidaat boekte vrijdagavond een knappe 2-0 overwinning op middenmoter NEC, waar Jasper Cillessen een primeur niets zag opleveren. De doelman pakte - eindelijk - een penalty, maar RKC mocht die na tussenkomst van de VAR opnieuw nemen en David Min scoorde.

Ajax boekt eerste uitzege in Eredivisie dit seizoen bij NEC

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft in speelronde veertien dan eindelijk het linkerrijtje van de Eredivisie bereikt. Ajax, dat vanwege het gestaakte duel bij RKC Waalwijk een wedstrijd minder achter de naam heeft dan de meeste andere clubs, won moeizaam bij NEC Nijmegen (1-2) en steeg van plek elf naar acht. Sleept Ajax woensdag in de laatste tien minuten in Waalwijk de 2-3 voorsprong over de streep, dan is de zesde plaats een feit.

Geen club meldt zich voor WK-held Andries Noppert: ‘Dat doet iets met me, ik ben ook niet van steen’

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal speelt begin september twee cruciale EK-kwalificatiewedstrijden. Met Justin Bijlow geblesseerd en Jasper Cillessen uit beeld lijkt dit het moment voor de rentree van Andries Noppert. Maar de held van het WK in Qatar heeft momenteel ook zo zijn problemen. Hij was er gisteren eerlijk over na een middag van fouten bij Heerenveen - Sparta: 1-3.

Pages

Subscribe to Jasper Cillessen