AFCA

F-Side vraagt in statement Steijn te vertrekken en komt met advies voor directie

Bron: ajaxfanzone.nl

De F-Side heeft deze maandag een statement gepubliceerd op social media waarin de harde kern Maurice Steijn vraagt om te vertrekken bij de club.  Onder andere de AFCA Supportersclub en Ultras Amsterdam delen gezamenlijk het bericht. “Steijn, tijd om afscheid te nemen”, opent de F-Side het statement. “We gaan liever naar Brighton zonder trainer dan met jou. Je hebt voldoende tijd gehad om met deze selectie betere resultaten te behalen. Op dit moment staan we zeventiende in de Eredivisie.”

F-side in statement: ‘De club is verrot, en dat begint aan de top: RVC OUT!’

Bron: ajaxfanzone.nl

De F-side heeft zich middels een krachtig statement uitgesproken over de huidige malaise bij Ajax. Zowel trainer Maurice Steijn als directeur voetbalzaken Sven Mislintat staan onder zware druk, maar volgens de harde kern is het aan de Raad van Commissarissen om te vertrekken. “De club is verrot, en dat begint aan de top. Veel supporters kunnen zich niet identificeren met het huidige Ajax. Wij willen allemaal dat het liever vandaag dan morgen beter gaat met onze club.

Oproep om in het wit rood wit naar Ajax – sc Heerenveen te komen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdagavond kroont Ajax zich bij winst tegen sc Heerenveen voor de 36e keer tot kampioen van Nederland.

Iedereen die woensdag aanwezig is in de Johan Cruijff Arena, kan daar natuurlijk zijn steentje aan bijdragen. Daarom is de oproep aan alle supporters om in het wit rood wit naar het stadion te komen en vroeg aanwezig te zijn. Zo zullen de ruim 50.000 aanwezigen samen vanaf de warming-up voor een zinderende sfeer zorgen, die Ajax richting de winst moet helpen.

Pages

Subscribe to AFCA