Bertrand Traoré

‘Ajax in Zweden voor talentvol Ivoriaans duo Traoré en Romeo’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een scout naar Zweden gestuurd om het duel tussen BK Häcken en IFK Göteborg te bekijken, zo schrijft onder andere het Zweedse medim Aftonbladet. De scout zou zich richten op het Ivoriaans duo Bénie Traoré en Amane Romeo. Dit nieuws wordt bevestigd door sportief directeur van Häcken Martin Ericsson. “Ja, dat klopt”, aldus de bestuurder tegenover Aftonbladet op de vraag of Ajax op de tribune zat.

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Traoré: "Tekenend voor de warmte, die ik bij Ajax heb ervaren"

Bron: source

Lassina Traoré komt vanavond niet in actie als Shakhtar Donetsk het opneemt tegen zijn oude club Ajax. De aanvaller scheurde drie maanden na zijn komst zijn kruisband af, waarvan hij nog altijd herstellende is. Desondanks vindt hij het mooi dat zijn werkgever tegen de Amsterdammers speelt, al is de reden verschrikkelijk. Ajax heeft de benefietwedstrijd georganiseerd wegens de oorlog in Oekraïne.

Traoré verkocht Huntelaar op FIFA: "Ik zette mezelf in de spits"

Bron: source

Lassina Traoré, kennen jullie hem nog? De aanvaller verruilde Ajax afgelopen zomer voor Shakhtar Donetsk, waar hij een uitstekende start beleefde. Maar door een zware knieblessure, opgelopen in september, kon hij zijn start geen passend vervolg geven. Traoré revalideert in Amsterdam, waar hij in gesprek met Voetbal International warme herinneringen ophaalt aan zijn periode bij Ajax. Vooral aan zijn band met Klaas-Jan Huntelaar. 

Ajax tast mis; Jordi Cruijff maakt promotie bij FC Barcelona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jordi Cruijff wordt waarschijnlijk tóch niet de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax. Cruijf lijkt immers promotie te mogen maken bij FC Barcelona. Dit melden de Spaanse bronnen Sport en Marca. Vorige week was de overgang van Cruijff naar Ajax volgens De Telegraaf al zo goed als rond. Toch lijkt de zoon van de legendarische nummer veertien bij FC Barcelona te blijven.

Pages

Subscribe to Bertrand Traoré