Bertrand Traoré

Live AS Roma – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de return in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax met 21 spelers naar Zwitserland, Timber en Mazraoui ontbreken, Blind weer fit

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is woensdagmiddag met 21 spelers afgereisd naar Bern waar donderdag de return tegen Young Boys wacht. Daley Blind is voldoende hersteld van zijn knieklachten en maakt dan ook deel uit van de selectie. Jurriën Timber en Noussair Mazraoui blijven achter in Amsterdam. Timber moest afgelopen zondag de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook missen en trainer Erik ten Hag gaf aan dat de verdediger ziek is. Mazraoui is al langer uit de roulatie met een oogblessure.

Met deze 21 spelers is Ajax afgereisd naar Bern

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is woensdag afgereisd naar Bern, waar donderdag de return tegen Young Boys op het programma staat. Er zijn in totaal 21 spelers meegereisd naar Zwitserland.

Daley Blind is na een blessure weer terug. Jurriën Timber en Noussair Mazraoui ontbreken nog wel. Vier spelers staan donderdag op scherp en missen bij een gele kaart het volgende Europese duel van Ajax.

Jong Ajax weet knap terug te komen tegen Roda JC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op vrijdagavond reisde Jong Ajax af naar Kerkrade. In het Parkstad Limburg Stadion wachtte Roda JC. De tegenstander, onder leiding van Jurgen Streppel, was in een aardige flow. Van de laatste zeven competitie wedstrijden werd er maar één verloren, verder werd er geen puntverlies geleden. Jong Ajax daarentegen haalde in de zeven voorgaande wedstrijd slechts vier schamele punten. Vrijdagavond konden beide ploegen een punt bijschrijven: 2-2.

Jong Ajax hard onderuit bij Excelsior: 5-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond een forse nederlaag geleden op bezoek bij Excelsior. Het elftal van trainer Van der Gaag ging met 5-1 onderuit. De Ajacieden begonnen nog goed aan de wedstrijd en met name Traore en Ekkelenkamp hadden de score kunnen openen. Het doelpunt viel echter aan de andere kant en het was notabene Ajacied Hillen die met een eigen doelpunt daar verantwoordelijk voor was. Daarna was Jong Ajax het kwijt en stond na 25 minuten de 3-0 op het bord.

Pages

Subscribe to Bertrand Traoré