Verhuur

Lang tekent tot 2024 bij Club Brugge, Ajax ontvangt zes miljoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Noa Lang heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot 2024 bij Club Brugge en maakt daarmee definitief de overstap naar de Belgische club. Lang werd dit seizoen door Ajax verhuurd aan Club Brugge en in de huurovereenkomst was een verplichte optie tot koop opgenomen. Club Brugge neemt Lang voor een bedrag van zes miljoen euro over van Ajax na dit seizoen. Lang speelde vanaf 2013 in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in september van seizoen 2018/19 in het eerste van Ajax, in een met 0-7 gewonnen bekerwedstrijd tegen HVV Te Werve.

Pierie mogelijk ook volgend seizoen op huurbasis bij FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en FC Twente zijn in gesprek over het verlengen van de verhuurperiode van Kik Pierie, zo weet TC Tubantia te melden. Pierie maakte anderhalf jaar geleden voor vijf miljoen de overstap van SC Heerenveen naar Ajax maar kwam alleen uit voor Jong Ajax waarop hij dit seizoen werd verhuurd aan FC Twente. De club uit  Enschede ziet Pierie ook graag volgend seizoen deel uitmaken van de selectie. Er is bij Ajax volgend seizoen in ieder geval geen plek voor Pierie in de eerste selectie, terwijl zijn contract in Amsterdam nog loopt tot medio 2024.

6 Ajacieden in voorselectie Jong Oranje voor EK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In maart gaat Jong Oranje naar het EK in Hongarije en de voorselectie voor het toernooi is inmiddels bekend. Daarin zitten 6 Ajacieden: Brian Brobbey, Devyne Rensch, Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Jurriën Timber en Perr Schuurs. Ook Kik Pierie, die door Ajax verhuurd is aan FC Twente, zit bij de voorselectie.

Voor Brian Brobbey en Devyne Rensch is het voor het eerst dat ze kans maken om opgeroepen te worden voor Jong Oranje. De 18-jarige spits en verdediger maken de laatste tijd indruk bij Ajax. En dat is dus ook Erwin van de Looi opgevallen.

Ajax verhuurt Bandé officieel aan NK Istra

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en NK Istra zijn het eens geworden over  de verhuur van Hassane Bandé aan de club uit Kroatië, zo meldt Ajax via de officiële website. Bandé, die eerder door Ajax werd verhuurd aan FC Thun, gaat voor anderhalf jaar aan de slag bij NK Istra dat een optie tot koop bedong. Mocht Bandé na zijn verhuur periode toch terug keren dan heeft hij nog een contractduur van een jaar bij Ajax tot de zomer van 2023. 

Pages

Subscribe to Verhuur