Verhuur

Wat Højbjerg kan toevoegen aan dit Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder naar verluidt uitgekomen bij Pierre-Emile Højbjerg. Højbjerg, speler van Southampton, heeft nog maar een eenjarig contract en weigert deze verbintenis te verlengen. Een vertrek is daarom aanstaande en Ajax lijkt een realistische bestemming voor de Deens international. Maar wie is de 24-jarige Højbjerg eigenlijk? En wat kan hij toevoegen aan de huidige Ajax-selectie?

'De keuze voor Kotarski is Ajax' goed recht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In januari van het vorige kalenderjaar zat tienvoudig jeugdinternational Stan van Bladeren nog op de bank bij het thuisduel van Ajax 1 met sc Heerenveen. Woensdag, anderhalf jaar na dato, loopt de goalie geruisloos uit zijn contract. Voorbijgestreefd door zijn concurrentie moet de 22-jarige de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooien. Althans, bij Ajax. Van stoppen en een maatschappelijke carrière najagen wil Van Bladeren namelijk nog niets weten. Via een omweg moet en zal de keeper het hoogste niveau halen.

Van Leer tekent tweejarig contract bij Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Benjamin van Leer vertrekt bij Ajax en heeft een tweejarig contract ondertekend bij Sparta. Van Leer kwam in de zomer van 2017 over van Roda JC en speelde slechts één officiële wedstrijd voor Ajax. In 2017 stond hij onder de lat in de bekerwedstrijd tegen Scheveningen, die met 5-1 werd gewonnen. In het seizoen 2018-2019 werd Van Leer verhuurd aan NAC Breda. De 28-jarige doelman stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.  

Bron: Ajax.nl

Pages

Subscribe to Verhuur