Verhuur

Ajax verlengt contract Kian Fitz-Jim en verhuurd hem aan Excelsior

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, zo meldt de club via de officiële website. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van Fitz-Jim loopt tot en met 30 juni 2027. Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt.

‘Ajax loert nog op buitenkansje; Onzekerheid rond Klaassen, Conceição, Rasmussen, Fitz-Jim en Misehouy’

Bron: ajaxfanzone.nl

Met de komst van Mikautadze heeft Ajax zijn voorhoede in grote lijnen rond, hoewel de club zijn ogen openhoudt voor een buitenkans, zo meldt Voetbal International. Volgens het weekblad zal dit samenhangen met eventuele ontwikkelingen rond Davy Klaassen en Francisco Conceição. Voor Christian Rasmussen, die tijdens de voorbereiding de nodige speelminuten kreeg, is een verhuur bespreekbaar, aldus VI.

Ajax ziet in City-middenvelder James McAtee opvolger van Kudus’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt nog steeds niet klaar op de transfermarkt. De Georgiër Georges Mikautadze mag dan zo goed als binnen zijn toch blijft de club op zoek naar een potentiële kandidaat om Mohammed Kudus te vervangen. Daarbij zou de club zijn uitgekomen bij James McAtee van Manchester City, zo meldt althans James Ducker van het Engelse The Telegraph. City ziet nog veel potentie in de jonge middenvelder en wil daarom alleen praten over een deal op huurbasis.

Pages

Subscribe to Verhuur