Verhuur

Jensen vertrekt mogelijk opnieuw bij Ajax na interesse HSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Victor Jensen verlaat Ajax mogelijk opnieuw op huurbasis. De 21-jarige Deen werd vorig seizoen verhuurd aan FC Nordsjaelland en staat nu in de belangtelling van het Duitse HSV. Jensen speelde tot nog toe twee wedstrijden in het eerste elftal van Ajax maar heeft niet veel zicht op meer speeltijd dit seizoen, waardoor een verhuur opnieuw de beste optie lijkt. Jensen heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023. 

Bron: HSV1887tv

Ten Hag: "Ik zou hem direct ophalen bij heel veel clubs"

Bron: source

Lisandro Magallan maakt tijdens de voorbereiding weer onderdeel uit van de selectie van Ajax. De vraag is voor hoe lang nog. Ook na zijn verhuur aan het Italiaanse Crotone is het perspectief voor de 27-jarige verdediger onveranderd, erkent Erik ten Hag. Een vertrek lijkt het meest logisch. "Ik zou hem direct ophalen bij heel veel clubs als ik hem zo zie trainen en spelen", zegt Ten Hag.

Ajax werkt mee aan vertrek Ekkelenkamp

Bron: ajaxfanzone.nl

Als Jurgen Ekkelenkamp wil vetrekken dan zal Ajax daar aan meewerken. Zo laat directeur voetbalzaken Marc Overmars weten in een interview met Voetbal International. ‘Aan een vertrek van Jurgen Ekkelenkamp gaan we meewerken’, zegt Overmars. ‘Hij heeft nog een eenjarig contract en mag verlengen, maar wat kan je die jongen bieden? Het is gewoon een prima speler en in de denkwijze van de club zou je hem misschien wel moeten behouden.

‘Ekkelenkamp in gesprek met Hertha BSC over transfer’

Bron: ajaxfanzone.nl

Als we het Duitse Bild mogen geloven zou Jurgen Ekkelenkamp in gesprek zijn met Bundesliga-club Hertha BSC over een transfer. Hertha zou in Ekkelenkamp de broodnodige, goedkope versterking op het middenveld zien. Het contract van Ekkelenkamp bij Ajax loopt nog slechts één seizoen door en om die reden zou Ajax, als Ekkelenkamp zijn contract niet verlengt, nu nog wat aan hem kunnen verdienen.

‘Ajax toont interesse in Mexicaanse spits López(27)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Brobbey en Traore vertrokken zijn lijkt Ajax toch dringend behoefte te hebben aan een nieuwe echte spits. Diverse namen worden genoemd in het geruchtencircuit. Het Mexicaanse onderdeel van Marca; Marca Claro, weet te melden dat in dat verband ook Nicolás López in de belangstelling staat van Ajax. Ajax zou de prestaties van de 27-jarige spits van Tigres UANL al langere tijd in de gaten houden.

'Sevilla wil Idrissi slijten: Club Brugge in de markt'

Bron: source

Sevilla hoopt Oussama Idrissi deze zomer te verkopen. De Marokkaanse aanvaller werd een jaar geleden voor miljoenen overgenomen van AZ, maar heeft de hoge verwachtingen in La Liga nooit kunnen inlossen. Afgelopen seizoen werd hij nog een halfjaar verhuurd aan Ajax, maar ook daar kon hij geen potten breken. Toch hoopt Sevilla nog een flink bedrag te vangen voor de aanvaller. 

Pages

Subscribe to Verhuur