Verhuur

Vergeten voetballer #36: Edgar Manucharyan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 36 van deze rubriek komt (ooit) het grootste talent van Armenië aan bod, Edgar Manucharyan.

Lang verwijt Ten Hag vertrek bij Ajax: "Hij was zo boos"

Bron: source

Erik ten Hag is de reden dat Noa Lang definitief is verkocht aan Club Brugge afgelopen zomer. Volgens de buitenspeler wilde de directie van de Amsterdammers Lang liever verhuren in plaats van verkopen, maar drukte de oefenmeester zijn zin door. "Ik wilde worden verhuurd, maar Ten Hag was zo boos dat hij me wilde verkopen. De directie niet, maar de trainer heeft zijn zin gekregen."

Danilo overweegt vertrek bij Ajax: "Heb veel om over na te denken"

Bron: source

Met elf treffers in de Eredivisie is Danilo Pereira aan een uitstekend eerste seizoen als basiskracht in de Eredivisie bezig. De 21-jarige Braziliaan wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente, een stap die een schot in de roos is gebleken. Danilo neemt het vanavond met Twente op tegen zijn oorspronkelijke werkgever. Het is echter de vraag hoe lang hij op de loonlijst in Amsterdam blijft staan.

Pages

Subscribe to Verhuur