Verhuur

RKC-Ajax; statistieken liegen niet

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

RKC neemt het zondag op tegen Ajax. De ploeg uit Waalwijk speelde in competitieverband 51 keer tegen de Amsterdammers, maar won slechts tweemaal. De laatste keer dat RKC thuis van Ajax won was in het seizoen 1988-1989. De Amsterdamse club won de laatste acht wedstrijden op rij tegen de ploeg uit Waalwijk. De meest recente overwinning van Ajax in Waalwijk was in het seizoen 2021-2022, toen het maar liefst 0-5 werd. De laatste keer dat RKC resultaat haalde tegen de regerend landskampioen was in het seizoen 2013-2014, toen het treffen in 0-0 eindigde.

RvC weigert ook verlaagde transfersom Ocampos; Ajax zet in op huur en polst daarnaast Ziyech

Bron: ajaxfanzone.nl

Sevilla lijkt in paniek geraakt dat Ajax af lijkt te haken om Lucas Ocampos over te nemen van de Spanjaarden. Declub heeft volgens De Telegraaf de vraagprijs daarom verlaagd van 20 naar 15 miljoen euro. Volgens de laatste berichten van De Telegraaf is de RvC van Ajax ook daarmee niet akkoord gegaan. Als Sevilla de prijs niet nog verder verlaagd lijkt Ajax in te zetten op het huren van de Argentijn voor één seizoen. De RvC zou daar wel akkoord voor gegevn hebben.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar verlaat Ajax tijdelijk. De 19-jarige aanvaller wordt dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan Trabzonspor, dat vorig seizoen kampioen werd van Turkije.

Ünüvar ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam, maar komt dit seizoen niet voor in de plannen van Alfred Schreuder. Op 22 januari 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1 in het bekerduel tegen Spakenburg, daarna speelde hij nog twee duels in Ajax 1. Daarnaast speelde de aanvaller vooral in Jong Ajax, waar hij tot 73 duels kwam en 24 goals maakte.

Pages

Subscribe to Verhuur