Mike van der Hoorn

Ajacieden in het buitenland #8: Matthijs de Ligt eindelijk terug bij Juventus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wist afgelopen weekend gemakkelijk te winnen van Heracles en uit te lopen op de gevaarlijkste concurrenten voor de titel, maar hoe ging het met de ex-Ajacieden in het buitenland?

Paris Saint-Germain

Mitchell Bakker stond voor het eerst in een aantal wedstrijden niet in de basis bij koploper Paris Saint-Germain, wel mocht hij invallen met nog een klein half uurtje te spelen. Helaas voor hem en de PSG-fans liep het echter niet goed af voor de ploeg uit Parijs; AS Monaco wist met 3-2 te winnen na een 0-2 achterstand.

‘Routinier’ Van der Hoorn onzeker over toekomst: ‘Ik moet erover nadenken’

Bron: www.voetbalzone.nl

Mike van der Hoorn heeft met zijn 26 jaar nog flink wat seizoenen voor zich liggen, maar de verdediger is dit seizoen bij Swansea City ondanks zijn relatief jonge leeftijd al een van de routiniers. Na de degradatie van afgelopen seizoen vertrokken een aantal dragende spelers, terwijl landgenoot en captain Leroy Fer deze voetbaljaargang geteisterd wordt door fysieke ongemakken.

'Do or die' voor Van der Hoorn en Hoedt

Bron: www.ad.nl

Mike van der Hoorn wacht vanavond met Swansea City in het Liberty Stadium het meest beladen duel uit zijn carrière. Bij een nederlaag tegen Southampton verdwijnt de club uit Noord-Wales vrijwel zeker uit de Premier League. De spanning bij Wesley Hoedt, een van de belangrijkste spelers bij de Saints, is minstens zo groot in de voorlaatste speelronde. Zijn ploeg heeft alleen baat bij een zege.

Pages

Subscribe to Mike van der Hoorn