Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart en Dick Jol begrijpen niets van bizar handsbal-incident: ‘Laf van Pol van Boekel’

Bron: www.ad.nl

Scheidsrechter Glenn Nyberg gaf géén strafschop aan Bayern München na bizar hands van Arsenal-verdediger Gabriel. Bewust, zei hij volgens de Duitsers na de eerste kwartfinale van de Champions League (2-2). Hij vond het duel te belangrijk om te fluiten voor een onhandige fout. Verdient Nyberg een standbeeld voor zijn nobele manier van ‘in de geest van de wedstrijd fluiten’?

Jongensdroom van doodzieke Sven-Göran Eriksson op Anfield in vervulling bij zege op Ajax Legends

Bron: www.ad.nl

De Ajax Legends, een team van oud-spelers van de Amsterdammers, heeft een benefietwedstrijd tegen voormalig sterren van Liverpool verloren. Op Anfield kwam Ajax, met onder anderen Rafael van der Vaart, Edgar Davids en Siem de Jong voor rust met 2-0 voor, maar in de tweede helft keerden The Reds, waar onder anderen Steven Gerrard en Fernando Torres meespeelden en de ernstig zieke Sven-Göran Eriksson op de bank zat als trainer, het tij: 2-4.

Laatste wens doodzieke Sven-Göran Eriksson op volgepakt Anfield in vervulling bij zege op Ajax Legends

Bron: www.ad.nl

De Ajax Legends, een team van oud-spelers van de Amsterdammers, heeft een benefietwedstrijd tegen voormalig sterren van Liverpool verloren. Op een volgepakt Anfield kwam Ajax, met onder anderen Rafael van der Vaart, Edgar Davids en Siem de Jong voor rust met 2-0 voor, maar in de tweede helft keerden The Reds, waar onder anderen Steven Gerrard en Fernando Torres meespeelden en de ernstig zieke Sven-Göran Eriksson op de bank zat als trainer, het tij: 2-4.

Donyell Malen vindt Borussia Dortmund favoriet tegen PSV en reageert op woorden Rafael van der Vaart: ‘Dat is aardig’

Bron: www.ad.nl

Donyell Malen ziet Borussia Dortmund woensdag in de thuiswedstrijd tegen PSV als favoriet voor het bereiken van de kwartfinale. ,,Wij spelen thuis, dus dat vind ik wel ja”, zei de Nederlandse vleugelaanvaller op een persconferentie in het Signal Iduna Park. Daar ging hij ook in op de woorden van Rafael van der Vaart, die zei dat Malen de beste speler ter wereld kan worden.

Pages

Subscribe to Rafael van der Vaart