Borussia Mönchengladbach

‘Younes kan terugkeren naar de Bundesliga’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes kan komende zomer mogelijk terugkeren in de Bundesliga. Volgens BILD wil ex-werkgever Borussia Mönchengladbach de 23-jarige vleugelaanvaller graag terughalen.

Afgelopen zondag weigerde Younes, die vorig seizoen nog een vaste basisspeler was, in de slotfase van de wedstrijd tegen Heerenveen (4-1 ) om in te vallen. Hierop werd hij door trainer Ten Hag teruggezet naar Jong Ajax, waar hij zeker twee weken zal moeten meetrainen.

‘Winterse transfer Younes definitief van de baan vanwege familieproblemen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De winterse transfer van Amin Younes van Ajax naar Napoli is definitief van de baan. Nicola Innocentin, de zaakwaarnemer van Amin Younes, heeft tegenover de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meer duidelijkheid gegeven omtrent de situatie van de Duitser: “Younes ging naar Rome ging om de medische keuring te doorgaan en een contract te ondertekenen, dat was in eerste instantie de intentie.

Ajax Jeugd: O17 haalt uit in mini-Klassieker, O16 wint van AZ

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 heeft zaterdag met ruime cijfers gewonnen van Feyenoord O17. De Amsterdammers speelden zelf nog niet eens echt een hele goede wedstrijd, maar kwamen geen moment in de problemen. Op Sportpark de Toekomst stond het bij rust 2-0. Twee keer was Brian Brobbey alert binnen de zestien. Na rust zorgden goals van Ryan Gravenberch en Sontje Hansen (2) voor de 5-0 eindstand!

Wedstrijdverloop Ajax O17 – Feyenoord O17:’26. 1-0 Brobbey’28. 2-0 Brobbey’56. 3-0 Gravenberch’68. 4-0 Hansen’79. 5-0 Hansen

Oud-Ajacied Henning Jensen op 68-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-Ajacied Henning Jensen is na een kort ziekbed op 68-jarige leeftijd overleden. Jensen speelde tussen 1979 en 1981 voor Ajax waarmee hij eenmaal landskampioen werd en de halve finale van de Europa Cup 1 wist te bereiken waarin Nottingham Forest uiteindelijk te sterk bleek. Jensen was eerder in het buitenland actief voor Borussia Mönchengladbach en Real Madrid en keerde na zijn periode bij Ajax terug naar Denemarken om te gaan spelen voor AGF Aarhus en zijn eerste club Nörresundy BK. Jensen speelde 75 wedstrijden in het shirt van Ajax en scoorde daarin acht keer.

Sinkgraven drie tot zes maanden uitgeschakeld

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven heeft in het oefenduel met Borussia Mönchengladbach opnieuw een zware knieblessure opgelopen en nader onderzoek heeft uitgewezen dat er schade is aan de binnenband van zijn knie. Sinkgraven leek eindelijk hersteld te zijn van problemen met dezelfde knie maar zal nu woensdag een operatie moeten ondergaan. De verwachte herstelduur ligt tussen de drie en zes maanden.

Pages

Subscribe to Borussia Mönchengladbach