Lesley de Sa

Video: Kale en Kokkie en de lastige Ajax-opstelling met Lesly de Sa

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie hebben vandaag een bijzondere gast in hun programma namelijk: Lesly de Sa. De Amsterdammer heeft een bijzondere carrière gehad en heeft bij clubs door heel Europa gespeeld. Nu is hij speler van Ajax zaterdag en geeft hij hersteltrainingen aan voetballers. Deze week bespreekt hij samen met Kale en Kokkie de lastige Ajax-opstelling en vertelt hij vanuit zijn oogpunt hoe Ajax het moet gaan aanpakken dit seizoen. De mannen bespreken de rol van Tadic en komen erachter dat het druk is op het middenveld bij Ajax.

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

De Sa vertrekt naar Zweden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lesly de Sa vertrekt per direct richting Zweden, waar hij voor AFC Eskilstuna gaat spelen. De buitenspeler tekent daar een driejarig contract.

De Sa is zeer tevreden over zijn transfer. “De coach was erg enthousiast en wil aanvallend voetbal spelen in een 4-3-3 opstelling, dat past heel goed bij mij. De kou daar is nog wel een dingetje, dus ik moet maar snel wat maillots en thermo ondergoed gaan kopen, haha!”, vertelt hij aan Voetbalzone.

De Sa: “Ajax is altijd goed voor me geweest”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lesly de Sa voetbalde bijna zijn hele jeugd bij Ajax, maar van een doorbraak kwam het niet. De teller stond op 20 wedstrijden in Ajax 1 toen zijn contract in de zomer van 2016 eindigde. Hij was de periode daarvoor verhuurd geweest aan Willem II, maar kampte met blessures. “Ik heb zelf de keuze gemaakt om verhuurd te worden. Iedereen maakt keuzes en het is zo gelopen. Maar Ajax is altijd goed voor me geweest”, vertelt hij op Ajax.nl.

Pages

Subscribe to Lesley de Sa