Yaya Sanogo

Vijf Ajacieden op lijstje slechtste spelers Premier League

Bron: www.ajaxlife.nl

Sanogo vinden we terug op een plekje in de middenmoot. © Pro Shots

We komen regelmatig lijstjes tegen waarop talenten van de toekomst worden gepresenteerd. En vaak spotten we diverse Ajacieden. Ook nu spotten we diverse spelers die een link hebben met Ajax. Maar dan wel op een heel ander lijstje.

Het Engelse voetbalblad FourFourTwo maakte een overzichtje van de vijftig slechtste voetballers die in de Premier League hebben gespeeld. De meeste publicaties hebben niet zo veel op met fanbeleving, maar FourFourTwo juist wel.

Sanogo transfereert naar Toulouse

Bron: www.ajaxlife.nl

Sanogo hoopt zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

Ajax-flop Yaya Sanogo keert terug naar zijn geboorteland Frankrijk. De spits, die in het seizoen 2015/2016 op huurbasis uitkwam voor Ajax, heeft voor drie seizoenen getekend bij de Franse club Toulouse.

Toulouse eindigde afgelopen seizoen als dertiende in de Ligue 1 en neemt Sanogo transfervrij over van Arsenal. De aanvaller heeft al wedstrijden op het hoogste Franse niveau achter zijn naam staan: in 2010 debuteerde hij in dienst van Auxerre.

Ajax-flop Sanogo transfervrij van Arsenal naar Toulouse

Bron: ajaxfanzone.nl

Yaya Sanogo vervolgt zijn loopbaan in Frankrijk. De inmiddels 24-jarige spits heeft een driejarig contract getekend bij Toulouse, uitkomend in de Franse Ligue 1. De aanvaller komt transfervrij over van Arsenal waar hij in 2013 door Arsène Wenger gehaald werd als grote belofte. In het seizoen 2015/16 haalde Ajax hem op huurbasis naar Amsterdam, maar een succes werd dat nooit. Drie competitiewedstrijden en geen enkel doelpunt leverde hem de sarcastische bijnaam ‘No-goal’ op en Ajax stuurde hem terug naar Londen.

Column: Cultelftal 

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winterstop. Bah. Een enorme voetballeegte die doorgaans enigszins geforceerd wordt gevuld met terugblikken en wanhopige pogingen (transfer)nieuws en/of weinig zeggende beelden van trainingskampen en oefenpotjes op te duiken. Uiteraard is dit logisch. Het is de periode waarin de voetbalverslaving zich op een pijnlijke manier uit. Met (emotionele) voetbalsnacks probeer je de ontwenningsverschijnselen te lijf te gaan.

Pages

Subscribe to Yaya Sanogo