Arkadiusz Milik

Milik en Younes trefzeker voor Napoli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Napoli won zondag met 4-2 van Udinese en er kwamen maar liefst 2 oud-Ajacieden op het scorebord.

De naam van Arek Milik verscheen dit seizoen al geregeld op het scorebord in de Serie A. Hij maakte tegen Udinese alweer zijn 15e competitiegoal van het seizoen.

Ook de naam van Amin Younes verscheen eindelijk weer eens op het scorebord. De aanvaller kampte zeer lange tijd met een blessure en maakte nu dan eindelijk zijn eerste goal voor Napoli. De ontlading was groot na zijn goal, die de openingsgoal in het duel was.

 

Ajax getipt: ‘Laat Vertonghen Mertens meenemen naar Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax moet komende zomer proberen Napoli-aanvaller Dries Mertens naar Amsterdam te halen, zo denkt sportjournalist Henk Spaan, die ook nog twee andere Belgen in gedachten heeft.

‘Nu alles mogelijk is geworden, pleit ik ervoor om Dries Mertens naar Amsterdam te halen’, schrijft Spaan in zijn column in Het Parool. ‘Hij is 31 en zit tegenwoordig weleens op de bank bij Napoli.’

Milik belangrijk voor Napoli én Nederland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Arek Milik heeft Napoli én Nederland donderdagavond een grote dienst bewezen. De Poolse spits schoot zijn ploeg al na 10 minuten op een 1-0 voorsprong tegen Red Bull Salzburg.

Napoli won uiteindelijk met 3-0 van Salzburg en staat daardoor al met één been in de kwartfinale. Volgende week wordt de return in Salzburg gespeeld.

Younes debuteert met nummer 34 voor Napoli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes heeft eindelijk zijn debuut kunnen maken voor Napoli. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar de Italiaanse topclub, maar hij stond al die tijd aan de kant met een peesblessure.

Tegen Frosinone was het dan eindelijk zover en kan Younes, met rugnummer 34, zijn debuut maken. Hij koos nummer 34 op Abdelhak Nouri te eren. Toen het drama met Nouri vorig jaar gebeurde, besloot Younes meteen terug te keren van zijn vakantie om bij het team te kunnen zijn.

Aandeel Ajax stijgt naar recordhoogte na berichtgeving rond transfer De Jong

Bron: ajaxfanzone.nl

De koers op het aandeel Ajax is vrijdag naar het hoogste niveau ooit gestegen, zo weet De Telegraaf vrijdagmiddag te melden. De ochtendkrant maakte eerder melding van een mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain die Ajax naar verluidt een slordige 75 miljoen euro op gaat leveren. De koers van Ajax steeg met 1,3 procent naar 14,85 euro. Het aandeel Ajax was sowieso al een van de best presterende op de Amsterdamse beurs.

Milik brengt Duitsland nog verder in mineur met goal tegen Portugal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Duitsland was al gedegradeerd in de Nations League, maar kon dinsdagavond nog verder in mineur worden gebracht. Als Polen minimaal een punt zou pakken tegen Portugal, zou Duitsland in pot 2 terecht komen voor de EK-kwalificatiereeks.

En dat deed Polen: het duel met Portugal eindigde in 1-1. In de 33e minuut kwamen de Polen op achterstand. Maar na ruim een uur spelen mocht er aangelegd worden voor een penalty en ging Arek Milik achter de bal staan. Hij schoot onberispelijk raak en schoot zo dus de 1-1 eindstand op het bord.

Zaakwaarnemer Dolberg: “Napoli kan hem niet betalen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Napoli zou opnieuw geïnteresseerd zijn in Kasper Dolberg, die inmiddels weer helemaal terug is na zijn blessure en ook weer trefzeker was. Dat meldt Corriere dello Sport.

Er zouden geregeld scouts vanuit Italië naar Nederland gestuurd worden om Dolberg in de gaten te houden. Volgens Dolbergs zaakwaarnemer is een transfer naar de club van Arek Milik en Amin Younes niet aan de orde.

Pages

Subscribe to Arkadiusz Milik