Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen PSV op het programma en bij winst kan Ajax een behoorlijk gat slaan in de strijd om de landstitel. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenPSV – Ajax staat voor de 64ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er slechts zestien te winnen. De laatste overwinning dateert uit 2016 toen Ajax met 0-2 won door doelpunten van Milik en El Ghazi. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al twee keer. Voor de competitie werd er met 2-2 gelijkgespeeld en voor de KNVB beker was Ajax in de Johan Cruijff Arena met 2-1 te sterk voor de Eindhovenaren. Vorig seizoen eindigde dit duel in 1-1 met treffers van Promes en Malen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/02/27/live-psv-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/