Lille OSC

‘Ontdekker’ van Bernardo Silva en Osimhen wil Overmars opvolgen bij Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Luís Campos heeft aan Ajax zijn interesse kenbaar gemaakt om de nieuwe directeur voetbalzaken te worden, zo meldt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De 57-jarige Portugees, momenteel actief als adviseur bij Galatasaray, bouwde een goede naam op in het topvoetbal als sportief directeur van AS Monaco en Lille OSC en als scout van Real Madrid.

Ajax heeft grootste kans om Chelsea te treffen in CL

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagmiddag om 12:00 uur staat de Champions League-loting voor de achtste finales op het programma. Ajax krijgt dan te horen welke Europese topclub de volgende tegenstander is. Het is altijd moeilijk om te hopen op een bepaalde tegenstander. Wil je juist een zo’n minst sterke tegenstander treffen? Of wil je je gelijk meten met beste van Europa en een topclub loten?

Brian Brobbey bevestigt: ‘Toen zei ik: 'Ja, ik blijf, ik teken’’

Bron: www.voetbalzone.nl

Brian Brobbey vertrekt na dit seizoen bij Ajax ondanks dat hij vorige maand nog tegen directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft gezegd dat hij wilde blijven. Tegenover het Algemeen Dagblad laat de toekomstige spits van RB Leipzig weten dat hij na de wedstrijd tegen Lille OSC, waarin hij het winnende doelpunt maakte, tegen Overmars heeft gezegd dat hij zijn contract wilde

Pages

Subscribe to Lille OSC