Luis Alberto Suárez

Hoe Kay Tejan de harde wetten van voetballen in het Oostblok leerde kennen: ‘Ze luisteren niet eens naar je’

Bron: www.ad.nl

Het werd een avontuur om nooit te vergeten, maar niet alleen vanwege positieve zaken. Kay Tejan is vooral heel blij dat hij weer terug is in Nederland. De spits speelde een half jaar in Moldavië bij FC Sheriff Tiraspol, waar hij zich vooral verbaasde over het gebrek aan menselijkheid. ,,Ze deden alsof mijn blessure heel erg was, waardoor ik veel op de bank zat.”

Louis van Gaal: ‘Ben weer met pensioen, maar als Portugal belt dan ga ik luisteren’

Bron: www.ad.nl

Louis van Gaal zag vorige week zijn derde periode als bondscoach van het Nederlands elftal eindigen met een verloren strafschoppenreeks tegen Argentinië in de kwartfinale. De 71-jarige trainer kan dus weer genieten van zijn vrije tijd, maar lijkt stiekem wel oren te hebben naar een nieuwe uitdaging. Dat werd duidelijk toen hij vanavond aan de telefoon kwam bij 3FM Serious Request.

Spaanse bond gooit roer om: Ajax-flop nieuwe sportief directeur

Bron: source

De Spaanse voetbalbond RFEF wil schoon schip maken na de vroege uitschakeling op het WK in Qatar. Na het verliezen van de achtste finale tegen Marokko moest bondscoach Luis Enrique het veld al ruimen, donderdag werd bekend dat ook sportief directeur José Francisco Molina vanaf januari niet meer in functie zal zijn. Hij wordt opgevolgd door een voormalig international met een verleden in Amsterdam.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez