Luis Alberto Suárez

Nigel de Jong over terugkeer: “Ik ben nog beschikbaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sommigen zijn hem wellicht al vergeten, maar Nigel de Jong is nog altijd actief als voetballer. Van 2002 tot 2006 speelde hij voor Ajax en daarna kwam hij uit voor onder andere HSV, Manchester City en AC Milan. Sinds 2018 speelt de 36-jarige middenvelder in Qatar.

In de officiële podcast van Ajax geeft hij aan dat een terugkeer naar Ajax een paar keer een optie is geweest: “Er zijn een paar momenten geweest dat ik heel dicht bij was. Om verschillende redenen is dat nooit gebeurd.”

Ajax: CAS nam uren de tijd voor verhaal van Onana

Bron: www.ad.nl

Het internationaal sporttribunaal CAS heeft vanmorgen de dopingzaak van André Onana behandeld. Volgens zijn club Ajax luisterden drie ‘arbiters’ ruim vier uur naar de doelman van Ajax, die ‘goed zijn verhaal kon overbrengen’. ,,Het CAS namen uren de tijd”, zo meldt de kampioen in een update op de site. Het is onduidelijk wanneer het CAS uitspraak doet.

Engelse clubs trekken zich allemaal terug; Super League lijkt definitief van de baan

Bron: ajaxfanzone.nl

Alle Engelse clubs gaan zich terugtrekken uit het plan voor het vormen van een Super League. Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool volgen daarmee het voorbeeld van Manchester City, dat eerder op de dinsdagavond een statement publiceerde. Arsenal biedt zijn excuses aan en spreekt van ‘een fout’. Volgens Sky Italia is het project momenteel stopgezet. Mundo Deportivo meldt dat de Engelse clubs van de UEFA een aanzienlijk geldbedrag hebben ontvangen om de Super League de rug toe te keren. The Athletic meldt dat ook AC Milan zich terugtrekt.

Hans Nijland ergerde zich dood aan Ajax: ‘De arrogantie droop ervan af’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hans Nijland heeft bewondering voor de manier waarop Marc Overmars tegenwoordig als directeur voetbalzaken fungeert bij Ajax. De voormalig directeur van FC Groningen blikt in zijn nieuwe boek Boerenbluf op de transfermarkt onder andere terug op de 'verschrikkelijke' onderhandelingen met Ajax rond de transfer van Luis Suárez, toen beide clubs lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan in een arbitragezaak.

Jubilaris Suárez is Ajax en Groningen nog niet vergeten

Bron: source

Luis Suárez hielp Atlético Madrid zondag hoogstpersoonlijk in Spaanse titelrace door het enige doelpunt te maken tegen Alavés: het werd een bijzondere goal. De oud-Ajacied kwam daarmee namelijk in een lijstje van nog actieve spelers met minimaal 500 doelpunten, waartoe alleen Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook behoren. Zijn tijd in Nederland is hij duidelijk nog niet vergeten.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez