Luis Alberto Suárez

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie volgen het WK: “Heb je Suarez gezien? Die begint steeds meer op mij te lijken” Het is dezer dagen muisstil in en rond de Johan Cruijff Arena, want een reeks Ajacieden is begonnen aan het WK in Qatar. Met Kale en Kokkie richten we ons in deze podcast tijdelijk op het wereldkampioenschap en Oranje. Met vandaag de wedstrijd Nederland – Ecuador. Uiteraard houden we ook ontwikkelingen bij Ajax in de gaten. “Het is vloeken in de Ajax-kerk, maar misschien moet Schreuder in het Van Gaal-systeem gaan spelen.”

 

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Hoe gaat Ajax om met de doffe dreun die Napoli uitdeelde in de Champions League? Zaterdagmiddag in de wedstrijd tegen Volendam moet een getergd Ajax al laten zien wat ze waard zijn, menen Kale en Kokkie. En de trainer zal met een beter strijdplan moeten komen voor woensdag, uit tegen Napoli. Wat was Schreuder nou aan het doen op de bank dinsdag, was hij de Donald Duck aan het lezen………. Luister hier naar De Podcast.

 

 

Video: Kale en Kokkie en de verkeerde keuzes van Schreuder

Bron: ajaxfanzone.nl

Het waren chaotische weken voor Ajax, maar ook voor Kale en Kokkie. Zo vertrok sterspeler Antony naar Manchester United en ging ook bijna Alvarez naar Chelsea. Kale en Kokkie maken de balans op en nemen ook nog een cadeautje mee naar het lievelingsrestaurant van Antony. De Ajacieden zijn te spreken over het duo Timber en Bassey. Hierdoor denkt Kokkie dat Ajax niet lang zal gaan genieten van de sterke laatste man. Maar Schreuder moet echt beter gaan luisteren naar de vaste analisten van AT5, anders gaat het binnenkort mis.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez