Luis Alberto Suárez

Hans Nijland ergerde zich dood aan Ajax: ‘De arrogantie droop ervan af’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hans Nijland heeft bewondering voor de manier waarop Marc Overmars tegenwoordig als directeur voetbalzaken fungeert bij Ajax. De voormalig directeur van FC Groningen blikt in zijn nieuwe boek Boerenbluf op de transfermarkt onder andere terug op de 'verschrikkelijke' onderhandelingen met Ajax rond de transfer van Luis Suárez, toen beide clubs lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan in een arbitragezaak.

Jubilaris Suárez is Ajax en Groningen nog niet vergeten

Bron: source

Luis Suárez hielp Atlético Madrid zondag hoogstpersoonlijk in Spaanse titelrace door het enige doelpunt te maken tegen Alavés: het werd een bijzondere goal. De oud-Ajacied kwam daarmee namelijk in een lijstje van nog actieve spelers met minimaal 500 doelpunten, waartoe alleen Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook behoren. Zijn tijd in Nederland is hij duidelijk nog niet vergeten.

Ajax overklast Young Boys en wint met 3-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Young Boys het verschil tussen mannen en ‘boys’ laten zien door met 3-0 te winnen. Dit geeft een heerlijke steun in de rug voor de return van volgende week in Zwitserland. Ajax was vele malen beter dan de bezoekers want zelfs Maarten Stekelenburg heeft practisch niets te doen gehad. Wanneer Ajax volgende week ook zo domineert dan rollen we zo de kwartfinales in.

Podcast | ‘Statement PSV over Ihattaren is dubieus, de politiek droop er van af’

Bron: www.ad.nl

In de nieuwste AD Voetbalpodcast wordt niet alleen Super Sunday besproken. Mikos Gouka, Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels staan met presentator Etienne Verhoeff uitgebreid stil bij de zaak Ihattaren, Pussygate, de adviezen voor Boadu en de toekomst van Feyenoord. Aan de hand vier stellingen bespreken ze het voetbal in de eredivisie. Elke maandag is de podcast terug te luisteren via de website van het AD en de bekende podcastplatforms.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez