Luis Alberto Suárez

‘Bod Ajax op Martínez geaccepteerd’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lisandro Martínez zou vanaf komende zomer Ajacied zijn, zo melden diverse media.

Ajax zou een bod van €7 miljoen hebben gedaan op de verdediger van Defensia y Justicia en de club zou dat bod al geaccepteerd hebben.

De 21-jarige Martínez is een vaste waarde bij de huidige nummer 2 van de Argentijnse competitie.

Enoh: ‘Motiveerden elkaar tot op het bot’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Zondag kan Ajax de eerste prijs van het seizoen in de wacht slepen, als het het in de bekerfinale in De Kuip opneemt tegen Willem II. Oud-Ajacied Eyong Enoh was erbij toen Ajax in 2010 voor het laatst de KNVB-beker won en speelde bovendien een paar maanden voor de opponent van zondag: Willem II. In gesprek met Ajax Showtime blikt de Kameroener vooruit op de finale: 'Ajax heeft meer kwaliteit en wil die beker naar Amsterdam halen.'

‘Ajax en Spurs azen op Porto-verdediger van 25 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Tottenham Hotspur zijn niet alleen elkaars tegenstanders in de Champions League. De twee halve finalisten strijden namelijk ook beiden om de handtekening van Diogo Queirós, een 20-jarige centrumverdediger van FC Porto, zo meldt Record.

Volgens de Portugese krant verwacht Porto spoedig aanbiedingen te ontvangen voor Queirós, die een vastgestelde afkoopsom van 25 miljoen euro in zijn contract heeft staan. De Portugese topclub zou echter bereid zijn om te luisteren naar aanbiedingen van rond de 15 miljoen euro.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez