Luis Alberto Suárez

Willem van Hanegem stoort zich aan intenties Feyenoord: ‘Dit heeft niets met opbouwen te maken’

Bron: www.ad.nl

In een nieuwe aflevering van de AD Willem & Wessel Podcast bespreken Willem van Hanegem en Wessel Penning wederom de voetbalweek. De Kromme heeft het bijvoorbeeld over het Nederlands elftal, over de heldenrol van Luis Díaz, maar ook is hij kritisch op de opbouw van Feyenoord. ,,Als een speler tien keer de bal krijgt, gaat hij negen keer terug.”

FIFA schorst voormalig Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales voor drie jaar na kus aan Jennifer Hermoso

Bron: www.ad.nl

De disciplinaire commissie van de FIFA heeft een zware straf opgelegd aan Luis Rubiales, de recent opgestapte bondsvoorzitter van Spanje. Rubiales is de komende drie jaar geschorst voor voetbalgerelateerde activiteiten op nationaal en internationaal niveau. Rubiales kwam in augustus onder vuur te liggen nadat hij na de gewonnen WK-finale van Spanje een kus gaf aan Jennifer Hermoso.

Nú al miljoenenhit: Noa ‘Noano’ Lang verovert muziekwereld met eigen rapsong

Bron: www.ad.nl

Eminem, Snoop Dogg, Jay-Z én Noa ‘Noano’ Lang (24). Ze passen allemaal in hetzelfde rijtje, want sinds vandaag is de Nederlandse voetballer officieel een rapper. Exact om middernacht publiceerde Lang zijn allereerste single Noano 7K op je feestje op alle streamingplatformen. Een debuutsingle die scoort, want op sociale media is het nummer nú al een miljoenenhit. Op TikTok luisterden al ruim zeven miljoen mensen naar de rapsong.

Video: Kale en Kokkie en de blamage tegen Ludogorets

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste Europese wedstrijd is een feit, maar helaas ging Ajax in een uitverkochte Arena onderuit. We blikken terug en kijken vooruit naar de Europese loting en Fortuna uit. Met voor de laatste keer de tijdelijke Host Yannick Pereira. Scherp commentaar geven achteraf, daar staan ze al heel lang om bekend, online en op tv bij AT5. De oer-supporters Kale & Kokkie gaan in hun podcast wekelijks ook vooruitkijken op de wedstrijden van Ajax. De Kale en Kokkie Podcast luisteren kan via Spotify en YouTube.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez