Bayer 04 Leverkusen

LIVEBLOG: Ajax – Young Boys

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het donderdagavond in de achtste finale van de Europa League op tegen Young Boys. De Zwitsers versloegen in de vorige ronde tweemaal Bayer Leverkusen. De ploeg van trainer Peter Bosz ging met 4-3 en 0-2 onderuit tegen de koploper van Zwitserland.

Daley Blind is vanwege een knieblessure niet van de partij. Bij Brian Brobbey is het vooraf nog de vraag of hij kan meespelen.

Volg het duel in ons liveblog!

Live Ajax – Young Boys: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Europa League en daarin is Young Boys de tegenstander . Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Analyse Young Boys: Waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het zover, het eerste duel tegen Young Boys voor een plekje bij de laatste acht. Het avontuur begint in de Johan Cruijff ArenA en Ajax kan gelijk een grote stap zetten naar de volgende ronde. Waar liggen de kansen voor de Amsterdammers en wat zijn de sterktste punten van Zwitserse koploper, die eerder al het Bayer Leverkusen van Peter Bosz uitschakelde?

Formatie

Pages

Subscribe to Bayer 04 Leverkusen