Bayer 04 Leverkusen

Ajax troeft Feyenoord en Turkse topclubs af in strijd om jeugdkeeper Alegoz

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een opvolger gevonden voor Roy Steur. De naar Bayer Leverkusen vertrokken doelman wordt vervangen door Mert Alegoz, die overkomt van Sparta Rotterdam. Alegoz stroomt bij Ajax in het Onder-17 elftal in. Ajax troeft daarmee onder andere Feyenoord, Galatasaray en Fenerbahçe af, die eveneens in de race waren om de handtekening van de pas zestienjarige goalie, zo meldt AjaxShowtime. Het is niet voor het eerst deze jaargang dat Ajax aan het langste eind trekt als het om het inlijven van een jeugdspeler gaat.

Doelman Steur vertrekt naar Bayer Leverkusen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax raakt de talentvolle Roy Steur kwijt aan Bayer Leverkusen. De 16-jarige doelman heeft in Duitsland een contract voor 3 seizoenen getekend. Bij Ajax had Steur nog geen contract, waardoor de club alleen een opleidingsvergoeding krijgt.

Steur speelde al 7 seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax en zou komend seizoen in de O17 gaan spelen. Bij Leverkusen krijgt hij echter de gelegenheid om meteen door te schuiven naar de O19 en mogelijk mee te trainen met het eerste elftal.

 

 

 

LIVEBLOG: Ajax – Young Boys

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het donderdagavond in de achtste finale van de Europa League op tegen Young Boys. De Zwitsers versloegen in de vorige ronde tweemaal Bayer Leverkusen. De ploeg van trainer Peter Bosz ging met 4-3 en 0-2 onderuit tegen de koploper van Zwitserland.

Daley Blind is vanwege een knieblessure niet van de partij. Bij Brian Brobbey is het vooraf nog de vraag of hij kan meespelen.

Volg het duel in ons liveblog!

Pages

Subscribe to Bayer 04 Leverkusen