Lucas Andersen

Ajax speelt moeizaam gelijk tegen Aalborg in snikheet Oldenzaal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax nam het tijdens de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen op tegen het Deense Aalborg, op het bloedhete veld van Quick ’20 in Oldenzaal. Erik ten Hag, die het nog zonder een groot aantal internationals moet doen, stuurde de volgende basiself het veld in: Varela; Veltman, Magallán, Pierie, Martínez; De Wit, Jensen, Ekkelenkamp; Cerny, Huntelaar, Labyad.

Lucas Andersen keert terug naar Denemarken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lucas Andersen keert, in ieder geval voor een seizoen, terug naar Denemarken. Hij wordt door Grasshoppers verhuurd aan Aalborg BK. Tot 2012 speelde hij ook voor Aalborg, voordat hij naar Ajax kwam.

Hoewel Andersen tot 53 duels in het Ajax-shirt kwam, was er van een echte doorbraak geen sprake. In de zomer van 2016 vertrok hij naar het Zwitserse Grasshoppers. Daar was hij de afgelopen 2 seizoenen een vaste waarde en kwam hij tot 81 duels, waarin hij 11 keer scoorde en 12 assists gaf.

Dit seizoen moest hij het tot nu toe doen met invalbeurten.

'Deens elftal lijkt op het Oranje van 2010'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het Nederlands elftal niet meedoet aan het WK zijn de ogen deze zomer vooral gericht op de Ajacieden bij andere landen. In het Deense elftal spelen met Lasse Schöne en Kasper Dolberg twee spelers van Ajax, maar de Scandinaviërs hebben ook enkele ex-Ajacieden rondlopen in de gelederen. In gesprek met oud-Ajacied Christian Poulsen blikt Ajax Showtime vooruit op het WK van de Denen.

Pages

Subscribe to Lucas Andersen