Mickey van der Hart

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

Ajax trekt overwinning pas laat over de streep

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van PEC Zwolle. De wedstrijd, die door de KNVB werd verzet om Ajax rust te geven voor de belangrijke tweede Champions League-confrontatie met Real Madrid, was niet hoogstaand te noemen. De Amsterdammers wisten de winst pas aan het eind van de wedstrijd over de streep te trekken. De Amsterdamse doelpunten kwamen op naam van Tadic en Blind.

Opstellingen Ajax – PEC Zwolle

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag wordt de inhaalwedstrijd tegen PEC Zwolle gespeeld. Winnen we dat staan we nog maar twee punten achter de koploper terwijl PEC moet vechten om niet in de degradatiezone te komen. Hakim  en Frenkie doen vandaag niet mee.Allard Lindhout zwaait vandaag de scepter en start de wedstrijd om 18:30.

Opstelling Ajax; André Onana; Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Niclás Tagliafico; Donny van de Beek, Lasse Schöne, Zakaria Labyad; David Neres, Kasper Dolberg, Dusan Tadic

‘Toen De Ligt voor het eerst bij Oranje zat, viel onze mond open van verbazing’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax en PEC Zwolle spelen woensdagavond hun vanwege de Champions League-perikelen van de Amsterdammers verplaatste wedstrijd en voor enkele spelers van de Blauwvinger wordt dat een bijzonder treffen. Doelman Mickey van der Hart, Pelle Clement en Zian Flemming hebben alle drie een verleden in de jeugdopleiding van Ajax en de drie volgen de ontwikkelingen bij hun oude club nog op

Pages

Subscribe to Mickey van der Hart