Aanvallende middenvelder

Ajax contracteert Belgisch talent Idumbo (15)

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de 15-jarige Stanis Idumbo vastgelegd. Het Belgische talent deelt op Instagram een foto van zijn contractondertekening.

De geruchten wat Ajax Idumbo naar Amsterdam wilde halen, waren er al een tijdje. Eind april meldde Ajax vervolgens zijn komst, maar er moesten nog wat formaliteiten afgehandeld worden voordat de handtekeningen worden gezet.

Ajax haalt Belgisch jeugdinternational Muzambo(15) weg uit academie van AA Gent

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft overeenstemming bereikt met de vijftienjarige Stanis Idumbo Muzambo, zo meldt de club via de officiële website. De vijftienjarige spelmaker geldt als een van de grotere talenten in de Gentse jeugdploegen. De aanvallende middenvelder komt per 1 juli over van het Belgische AA Gent, waar hij een aflopend contract heeft. Hij tekent bij Ajax een verbintenis voor de duur van drie seizoenen tot medio 2024.

Labyad zet in op zomers vertrek, Ajax werkt mee aan transfer

Bron: ajaxfanzone.nl

Zakaria Labyad lijkt aankomende zomer te vertrekken bij Ajax, zo weet Ajaxshowtime te melden. De 28 jarige middenvelder komt de laatste tijd weinig meer aan spelen toe en heeft zelf aangegeven dat hij komende zomer een transfer wil maken. Ajax zou niet onwelwillend staan tegenover een vertrek aangezien Labyad nog beschikt over een contract tot medio 2022 waardoor Ajax nog een mooie transfersom kan ontvangen. Ajax nam Labyad in de zomer van 2018 voor zes miljoen euro over van FC Utrecht.

Pages

Subscribe to Aanvallende middenvelder