Aanvallende middenvelder

‘Koeman hoopt dat Puig instemt met verhuur aan Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Riqui Puig komt momenteel niet voor in de plannen van Ronald Koeman bij Barcelona. Afgelopen week kreeg Puig te horen dat hij op huurbasis mag vertrekken bij FC Barcelona en Koeman vindt dat Ajax de geschikte club is om aan verhuurd te worden, zo meldt het Spaanse sportblad Mundo Deportivo.  Ajax heeft zich tot op heden nog niet gemeld bij FC Barcelona voor de 21-jarige aanvallende middenvelder.

Het nieuwe Eredivisie-seizoen: zó staat Ajax ervoor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu de Interlandperiode erop zit, kan Ajax zich volledig focussen op de aanvang van de Nederlandse competitie. De Amsterdammers spelen zondagmiddag om 14.30 uur hun eerste officiële duel van het seizoen op Het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. Met de vertrekkende Hakim Ziyech en Donny van de Beek raakte de club twee bepalende spelers kwijt, maar Ajax heeft meer goede spelers in huis. Zo staan de potentiële basisspelers er momenteel voor.

André Onana

De voetbaldroom die Kudus najaagt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohammed Kudus maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een positieve indruk. De middenvelder houdt zich uitstekend staande tussen de spelers van Ajax, en valt tijdens wedstrijden bovenal op door zijn spelplezier dat hij uitstraalt. Ajax heeft dan ook een speler binnengehaald die dit seizoen zomaar eens een vaste basiskracht kan worden.

Pages

Subscribe to Aanvallende middenvelder