U.C. Sampdoria

´Eiting staat voor vertrek bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Carel Eiting heeft net als Razvan Marin te horen gekregen dat hij niet meer nodig is bij Ajax. Volgens clubwatcher Mike Verweij heeft de technische leiding een slechtnieuwsgesprek met de 22-jarige middenvelder gevoerd. De verwachting is dan ook dat Eiting, die al sinds 2007 bij Ajax speelt, binnenkort een transfer gaat maken. Steeds op het moment dat Eiting een vaste plek in het elftal leek te veroveren, gooiden blessures roet in het eten. Erik ten Hag liet zich eerder vaak positief uit over de controlerende middenvelder, maar een vertrek lijkt nu aanstaande.

Ajax kent bomvol programma tot winterstop

Bron: www.ajaxshowtime.com

De spelers van Ajax kunnen vanaf september na zes maanden zonder officiële wedstrijden behoorlijk aan de bak. De Amsterdamse club speelt naar verwachting voor de winterstop in vier maanden tijd 21 officiële wedstrijden, terwijl meerdere spelers ook nog volop in actie komen voor hun nationale elftallen. Zeker vanaf oktober zullen de spelers van Ajax haast iedere drie tot vier dagen in actie komen.

Ajax begint Eredivisie met uitduel bij Sparta

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitduel bij Sparta Rotterdam. Het duel wordt gespeeld op zondag 13 september (14.30 uur), zo meldt de KNVB. Pas in januari worden de eerste topduels gespeeld.

Men heeft ervoor gekozen om de topwedstrijden later in het seizoen in te plannen, zodat de kans groter is dat er tegen die tijd met publiek gespeeld kan worden. Op 10 januari speelt Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV, terwijl op 17 januari De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op de agenda staat.

Onze Trots: 'Litmanen leerde Nederlands door Jiskefet'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 26 spreken wij met schrijver, acteur en televisie- en radiomaker Herman Koch.

‘Botman niet naar FC Groningen maar naar sc Heerenveen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-verdediger Sven Botman stond nadrukkelijk in de belangstelling van FC Groningen maar verkiest sc Heerenveen boven de Groningers, zo meldt het Dagblad van het Noorden zojuist. Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, meldt op zijn Twitterkanaal dat de verdediger komend seizoen op huurbasis in Friesland zal spelen. Of er een eventuele optie tot koop in het huurcontract staat, is nog niet bekend.

Pages

Subscribe to U.C. Sampdoria