U.C. Sampdoria

TransferTalk | Sabitzer naar Borussia Dortmund, Volendam-verdediger kan naar Sampdoria

Bron: www.ad.nl

De internationale transfercarrousel draait op volle toeren. Dat betekent weer een zomer lang potentiële transfers, geruchten en done deals. Welke spelers worden gekocht of verkocht? En welke trainers zijn gewild? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Ajax en Juventus naderen akkoord over transfer Ihattaren

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Juventus naderen een akkoord over de transfer van Mohammed Ihattaren, zo weet La Gazzetta Dello Sport te melden. Ajax huurt Ihattaren momenteel van Juventus en gaat volgens het medium de koopoptie in de huurovereenkomst lichten. Ihattaren maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Juventus dat hem direct bij Sampdoria stalde. Daar raakte de speler al snel op een zijspoor waarna Ajax hem op huurbasis overnam. Bij Jong Ajax werkte Ihattaren aan zijn fitheid en wist hij uiteindelijk in vijf wedstrijden vier keer te scoren.

Ihattaren maakt dit weekend mogelijk debuut voor Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohamed Ihattaren maakt vrijdag mogelijk zijn eerste speelminuten in een Ajax-shirt. De 20-jarige middenvelder behoort vrijdagavond tot de wedstrijdselectie van Jong Ajax voor de wedstrijd tegen NAC. Dit meldt Ajax Showtime. Hierdoor speelt Ihattaren wellicht zijn eerste wedstrijd in bijna een jaar tijd. De laatste keer dat de middenvelder op het veld stond was immers op 24 april 2021.

Ajax huurt Ihattaren met optie tot koop

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax huurt Mohamed Ihattaren voor 1 jaar van Juventus, zo meldt de Amsterdamse club.

Ihattaren maakt per direct de overstap naar Ajax, in ieder geval tot 31 december 2022. Daarna heeft Ajax de mogelijkheid om hem definitief van de Italiaanse club over te nemen, naar verluidt zou de aanvaller van 2 miljoen euro moeten kosten.

‘Ajax akkoord met Juventus over Ihattaren: Huren met optie tot koop’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop, zo weet de Italiaanse sportjournalist Fabrizio Romano te melden. Ajax heeft daarvoor een volledige overeenkomst bereikt met Juventus. De laatste stap om de overgang te voltooien is het bespreken van enkele laatste persoonlijke voorwaarden van de negentienjarige aanvallende middenvelder. Ihattaren werkt al enkele weken met Gerald Vanenburg aan het verbeteren van zijn conditie en de oud-international zou naar Ajax een positief signaal hebben gegeven.

Ajax en Juventus bijna akkoord over Ihattaren

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Juventus naderen een akkoord over Ihattaren. Dit meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom Ajax en Juventus. Het is echter nog steeds onduidelijk om wát voor transfer het gaat. Er wordt een huurconstructie voor anderhalf jaar genoemd, maar ook een definitieve transfer lijkt te kunnen gebeuren. Ihattaren is zelf al elk geval rond met Ajax. De middenvelder staat te wachten op het moment dat hij medisch gekeurd kan worden.

Ajax in gesprek met Juventus over Mohamed Ihattaren

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is van plan om Mohamed Ihattaren in te lijven. Het voormalig supertalent van PSV is volgens meerdere bronnen in gesprek met Ajax. De Telegraaf stelt dat Ajax de middenvelder eerst anderhalf seizoen wilt huren van Juventus. Daarna wordt Ihattaren wellicht definitief overgenomen. Het AD en ESPN vertellen echter een ander verhaal. Deze bronnen stellen dat Ajax Ihattaren een half jaar wilt huren. Daarna zou er voor de spelmaker een vierjarig contract klaarliggen.

Pages

Subscribe to U.C. Sampdoria