Viktor Fischer

Fischer belangrijk voor FC Kopenhagen tegen Riga FC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Viktor Fischer is opnieuw belangrijk geweest voor FC Kopenhagen. De Deen heeft zijn draai helemaal gevonden sinds zijn terugkeer naar zijn thuisland en liet dat ook in de Europa League-kwalificatie weer zien.

Het thuisduel met Riga FC werd met 3-1 gewonnen, waarbij Fischer na iets meer dan een kwartier de score opende.

De statistieken van Fischer bij FC Kopenhagen zijn indrukwekkend: na 65 duels staat hij op 20 goals en 30 assists.

 

 

LIVEBLOG: Ajax – Real Madrid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor het eerst sinds 2012 neemt Ajax het weer op tegen Real Madrid. Toen nog met Fischer, Hoesen en Boerrigter voorin, nu wellicht met Ziyech, Tadic en Neres.

Kortom, een sterker Ajax, al kwam dat er de laatste weken niet bepaald uit. Na de winterstop pakte Ajax pas 4 punten uit 4 duels. Maar in de Champions League kan zomaar alles anders zijn, met een stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena die achter de ploeg gaat staan en voor een geweldige sfeer zorgt.

Ajax following FC Copenhagen’s Skov

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

According to Corriere dello Sport, Ajax are following FC Copenhagen’s Robert Skov. The Italian medium says PSV are following him as well.

The 22-year-old right winger signed at FC Copenhagen last January, coming over from Silkeborg. He signed a 4.5 year deal by then. This season his numbers at FC Copenhagen are impressive: he is on 9 goals and 4 assists after 15 league games.

One of Skov’s teammates at FC Copenhagen is former Ajax-player Viktor Fischer, who is doing a great job in Denmark as well.

‘Ajax volgt rechtsbuiten FC Kopenhagen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zou de rechtsbuiten van FC Kopenhagen, Robert Skov, op de voet volgen. Dat meldt Corriere dello Sport. Ook PSV zou de 22-jarige rechtsbuiten volgen.

Begin dit jaar kwam Skov over van Silkeborg naar FC Kopenhagen, waar hij een contract tot medio 2022 tekende. Ook in het shirt van Kopenhagen maakt hij indruk. Na 15 duels staat hij op 9 goals en 4 assists in de competitie.

Daarmee vormt hij een gouden duo met Fischer, die de andere flank van Kopenhagen bestiert. Fischer staat al op 7 goals en 8 assists uit 13 duels.

Van der Vaart valt in, Fischer scoort

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Rafael van der Vaart heeft opnieuw minuten gemaakt voor Esbjerg. Voor de tweede keer mocht hij invallen bij zijn nieuwe ploeg, dit keer kwam hij tot 25 speelminuten.

Toen Van der Vaart inviel, stond de eindstand echter al een flinke tijd op het bord. FC Kopenhagen stond al na 19 minuten met 0-2 voor. De tweede goal werd gemaakt voor Viktor Fischer. Die staat dit seizoen alweer op 5 goals en 5 assists in 8 competitieduels.

 

Fischer belangrijk met goal en assist in Deense derby

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Viktor Fischer zet zijn goede vorm in Denemarken door. In de Deense derby met Brøndby IF was hij belangrijk met een assist en een goal.

FC Kopenhagen kwam na ruim een halfuur op voorsprong, maar vlak na rust maakte Brøndby de 1-1. Dankzij goed werk van Fischer won FC Kopenhagen uiteindelijk alsnog met 3-1. Een klein kwartier voor tijd gaf hij de assist op de 2-1 van Nicolaj Thomsen. Een paar minuten later maakte hij zelf ook nog de derde goal.

Lekker bezig Viktor!

Pages

Subscribe to Viktor Fischer