Viktor Fischer

Union Berlin-trainer realistisch na sprookje: "We hebben geluk gehad"

Bron: source

Het succesverhaal van Union Berlin krijgt door de overwinning op Ajax (3-1) wéér een nieuw hoofdstuk. De Duitse club, die pas sinds 2019 in de Bundesliga speelt, maakte een einde aan de Europese droom van de Amsterdammers en behaalde zelf het grootste succes in de clubgeschiedenis. Nooit eerder bereikte Union Berlin de achtste finale van de Europa League. Trainer Urs Fischer kan zijn geluk niet op. "De waanzin gaat verder", sprak de enthousiaste oefenmeester.

Ajax loot Union Berlin in tussenronde Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is bij de loting voor de tussenronde in de Europa League gekoppeld aan het Duitse Union Berlin. Tijdens de loting in het Zwitserse Nyon voor  kwam de ploeg van trainer Urs Fischer uit de koker rollen. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA op donderdag 16 februari 2023. Een week later vindt de return plaats in Berlijn. Bij Union, dat momenteel op een mooie 3e plaats staat in de Bundesliga, speelt oud-Ajacied Sheraldo Becker. Daarnaast heeft de club met Danilho Doekhi nog een Nederlander onder contract.

LIVE 18.45 uur | Jong Ajax - Excelsior (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de competitiewedstrijd tussen Jong Ajax en Excelsior. Beide ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie treffen elkaar om 18.45 uur op Sportpark de Toekomst. Het duel is te zien bij FOX Sports. Volg het hier en praat mee!

Opstelling Jong Ajax:

Scherpen; Rensch, Llansana, Kasanwirjo, Douglas; Regeer, Jensen, Taylor; Giovanni, Traoré, Ünüvar (Brobbey 46’).

Wissels Jong Ajax:

Scherpen; Rensch, Llansana, Kasanwirjo, Douglas; Regeer, Jensen, Taylor; Giovanni, Traoré, Ünüvar.

Pages

Subscribe to Viktor Fischer