Heiko Westermann

'Sturm Graz wil voetballen, daar liggen de kansen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Afgelopen dinsdag werd Ajax tijdens de loting voor de tweede voorronde van de Champions League gekoppeld aan Sturm Graz. Een mooi moment voor Ajax Showtime om weer eens contact op te zoeken met ex-Ajacied Heiko Westermann, die in het afgelopen seizoen in de Oostenrijkse competitie speelde voor Austria Wien.

NB: Dit interview is van een maand geleden. In de tussentijd hebben enkele transfers plaatsgevonden.

Westermann: ‘Opvallend is dat het voor Ajax de eerste wedstrijd zal zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax is in de tweede voorronde van de Champions League gekoppeld aan Sturm Graz. Oud-Ajacied Heiko Westermann speelde vorig seizoen met het Oostenrijkse Austria Wien in dezelfde competitie als de opponent van de Amsterdammers, en verwacht dat de ploeg van trainer Erik ten Hag de beste kaarten heeft om door te stoten naar de derde voorronde van het miljardenbal.

Van der Vaart: “Natuurlijk wilde ik terugkeren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toen Edwin van der Sar in de zomer van 2016 namens Ajax naar Rafael van der Vaart belde stond de middenvelder te springen voor een terugkeer in de ArenA. Helaas voor Van der Vaart, belde Van der Sar niet voor hem, maar voor zijn mening over teamgenoot Heiko Westermann. Westerman kon op een positief woordje rekenen en dus contracteerde Ajax hem. Van der Vaart beantwoorde via Instagram allerlei vragen van zijn fans en zo had de middenvelder ook nog een leuke anekdote over de transfer van Westermann.

VDVaart hoopte op Ajax, maar club belde voor Westermann

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Vaart dacht even dat Ajax voor hem belde. © Pro Shots

Kennen jullie ‘der’ Heiko Westerman nog? Natuurlijk kennen jullie de sympathieke Duitser nog. Ook is bekend dat de verdediger destijds naar Ajax kwam, mede omdat Rafael van der Vaart daarover positief adviseerde. Toch is dat niet het hele verhaal, zo blijkt nu.

Of het een goed advies was van Raffie om Westermann aan te bevelen, dat is even een heel ander verhaal. Daarover is al genoeg gezegd en geschreven. Vooral de aanloop naar dat advies is aardig om nog eens te horen, zeker uit de mond van Van der Vaart zelf.

Pages

Subscribe to Heiko Westermann