Queensy Menig

Wennen aan het succes van Sparta? Nooit! ‘Zeker nu clubs azen op onze goede spelers’

Bron: www.ad.nl

Je herkent ze inmiddels uit duizenden, want al een half jaar lang staat de glimlach non-stop gebeiteld op het gezicht van menig Spartaan. Maar wennen aan het huidige succes en de unieke situatie waarin de club uit Rotterdam-West zich momenteel bevindt? Dat zal op Spangen niet zo snel gebeuren. ,,Mijn ultieme droom is om met Sparta een Europese wedstrijd mee te mogen maken.”

Waar is de kampioensklok van de Go Ahead Eagles gebleven? Beluister hier de podcast

Bron: www.ad.nl

Ligt een metershoge stadionklok stiekem al tientallen jaren onder de IJsseltribune van voetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer? In de podcastserie Het Mysterie van de Kampioensklok graven vier verslaggevers van de Stentor zich een weg naar het antwoord op de vraag die menig supporter al jaren bezighoudt. ,,Zoek, en gij zult vinden’’, zegt Dick Schneider, clubicoon van Go Ahead.

Drie heerlijke Ajax-boeken voor op vakantie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de zomerstop moeten Ajacieden afkicken van de wekelijkse potjes voetbal en is het in de gaten houden van de transfermarkt de hoogste vorm van opwinding. Maar dat heb je in een half uurtje ook allemaal wel gezien. Steeds meer voetbalfans nemen een stapeltje boeken mee op vakantie om toch in de sferen van hun club te blijven. Zeker over Ajax is veel geschreven. We lichten er drie heerlijke boeken uit. 

Wedden op zomersporten?

Pages

Subscribe to Queensy Menig