Queensy Menig

Baldadige Álvaro Morata steekt tijdens Spaans volksfeest niet alleen de draak met Lamine Yamal: ‘Waar is Musiala?’

Bron: www.ad.nl

Het Spaanse nationale voetbalteam is maandag op bezoek geweest op het koninklijk paleis in Madrid. Koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters Leonor en Sofía ontvingen het team en bondscoach Louis de la Fuente na hun winst op het EK. In Madrid werden de spelers opgewacht door een uitzinnige menigte. Daar vierden de spelers feest met duizenden fans.

Álvaro Morata plaagt Lamine Yamal (17) voor het oog van duizenden Spaanse fans: ‘Je gooide pas nog met propjes in de klas’

Bron: www.ad.nl

Het Spaanse nationale voetbalteam is maandag langsgegaan op het koninklijk paleis in Madrid. Koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters Leonor en Sofía ontvingen het team en bondscoach Louis de la Fuente na hun winst op het EK. In Madrid werden de spelers opgewacht door een uitzinnige menigte. Daar vierden de spelers feest met duizenden fans.

Voetbalpodcast | ‘De romantiek van het trainingskamp is al lang verdwenen’

Bron: www.ad.nl

Voor menig voetballer en trainer staat de koffer gepakt in de auto. De clubs waaieren uit over Europa om zich voor te bereiden op de tweede competitiehelft. Over het nut van een trainingskamp praten Etienne Verhoeff en Sjoerd Mossou in de nieuwe AD Voetbalpodcast. Verder gaat het over Ten Hag, voetbal met kerst, de toekomst van Donny van de Beek, PSV en transferzaken.

Pages

Subscribe to Queensy Menig