Jupiler League

Marc Overmars wordt nieuwe technisch directeur Antwerp

Bron: www.voetbalzone.nl

Marc Overmars wordt de nieuwe technisch directeur van Antwerp, zo maakt de Belgische club bekend op een speciaal belegde persconferentie. De ex-directeur voetbalzaken van Ajax, die in Amsterdam opstapte vanwege grensoverschrijdend gedrag bij meerdere vrouwen, tekent een meerjarig contract inAntwerp, dat momenteel op een derde plaats in de Jupiler Pro League staat, beschouwt het omstreden gedrag van Overmars als een

Belg Still (28) lost Ultee af als jongste trainer van Europa

Bron: www.ad.nl

Een opmerkelijk gezicht gisteren op de bank bij Beerschot in de verloren competitiewedstrijd bijEupen (3-1). De 28-jarige Will Still zat voor het eerst als hoofdtrainer op de bank bij de nummer tien van de Jupiler Pro League. Een dag eerder werd hij door de clubleiding aangesteld als de opvolger van de naar DC United (MLS) vertrokken Hernan Losada. Hierdoor is niet Sjors Ultee van Fortuna Sittard, maar Still de jongste actieve trainer van Europa.

'De keuze voor Kotarski is Ajax' goed recht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In januari van het vorige kalenderjaar zat tienvoudig jeugdinternational Stan van Bladeren nog op de bank bij het thuisduel van Ajax 1 met sc Heerenveen. Woensdag, anderhalf jaar na dato, loopt de goalie geruisloos uit zijn contract. Voorbijgestreefd door zijn concurrentie moet de 22-jarige de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooien. Althans, bij Ajax. Van stoppen en een maatschappelijke carrière najagen wil Van Bladeren namelijk nog niets weten. Via een omweg moet en zal de keeper het hoogste niveau halen.

Pages

Subscribe to Jupiler League