Terugblik: Transferzomer 2013/2014

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Deadline Day is aangebroken, alleen vandaag nog en dan zit de transferperiode er ook echt op. Ajax heeft zesmaal toegeslagen met het aantrekken van de Colombianen Mateo Cassierra en Davinson Sanchez, spits Bertrand Traoré, doelman Tim Krul en de ervaren Duitser Heiko Westermann. Hakim Ziyech is gisteren gepresenteerd als top aankoop, de spelmaker van FC Twente is gehaald voor de positie van aanvallende middenvelder.

Daar tegenover staat het vertrek van Jasper Cillessen (FC Barcelona) Viktor Fischer (Middlesbrough), Mike van der Hoorn (Swansea City), Lucas Andersen (Grasshoppers), Ricardo van Rhijn (Club Brugge) en de recordtransfer van Arek Milik (Napoli). Maar ook Sheraldo Becker (ADO den Haag), Lerin Duarte (contractontbinding, Heracles Almelo) en Robert Muric (Pescara, huurbasis met optie tot koop), Richairo Zivkovic (huurbasis) zijn inmiddels vertrokken.

Ajax is daarnaast nog vol op zoek naar een buitenspeler. Een mooi moment voor Ajax1.nl om eens terug te blikken op de zomerse transferperiodes van de afgelopen jaren. Vandaag het vierde deel, met de zomerse transferperiode van het seizoen 2013/2014.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/terugblik-transferzomer-20132014/