Dico Koppers

AS' best gelezen rubriek-artikelen in 2018

Bron: www.ajaxshowtime.com

2018 was voor Ajax het jaar van opnieuw het mislopen van de landstitel, maar ook het jaar van de terugkeer van Daley Blind, het kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en het bereiken van de achtste finales van datzelfde toernooi. Op Ajax Showtime konden wij, mede door de successen van Ajax, weer prachtige verhalen, interviews en achtergrondstukken publiceren.

Hieronder volgt een overzicht van enkele zeer goed bekeken stukken:

Opstellingen PEC – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

In het MAC3PARK Stadion speelt vandaag Ajax tegen de nummer 14 van de competitie onder leiding van Jochem Kamphuis. Op 26 april 2015 speelden de teams nog 1-1 gelijk maar alle wedstrijden daarna eindigden in het voordeel van ons aller Ajax. Deze wedstrijd heeft wat weg van een reünie want Darryl Lachman, Mickey van der Hart, Ruben Ligeon, Dico Koppers,  Ouasim Bouy, Zian Flemming en niet te vergeten John van ’t Schip, hebben een Ajax verleden. De wedstrijd begint m 19:45 uur en is te zien bij FOX Sports. 

Keizer: “Alles afschuiven op dat verhaal is niet fair”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de uitschakeling tegen Rosenborg verscheen Marcel Keizer voor de camera’s van Ziggo om uitleg te geven over wat er was gebeurd. Ajax boog een 1-0 achterstand om in een 2-1 voorsprong, maar gaf het alsnog weg toen Zeefuik in het veld kwam voor Dolberg.

Keizer legt zijn wissel uit: “Zeefuik is snel en hij kan die buitenspeler uitschakelen. Met Joël op het middenveld houd je controle en je houdt koppers in het veld”, zo was de gedachte van Keizer. Maar dat pakte dus niet goed uit.

Pages

Subscribe to Dico Koppers