Dico Koppers

Ajax uitgeschakeld na pijnlijke nederlaag bij Aston Villa waarbij het ook nogdrietal verdedigers verliest

Bron: ajaxfanzone.nl

Alex Kroes heeft de bevestiging gekregen dat de Ajax-selectie voor komend seizoen volledig op de schop moet. De algemeen directeur die vrijdag aan de monsterklus begint, zag vanaf de tribune op Villa Park dat het elftal van John van ’t Schip met een vernedering uit de Conference League werd gestoten. Na het doelpuntloze gelijkspel in Amsterdam had Ajax helemaal niets in te brengen in Birmingham (4-0).

AS' best gelezen rubriek-artikelen in 2018

Bron: www.ajaxshowtime.com

2018 was voor Ajax het jaar van opnieuw het mislopen van de landstitel, maar ook het jaar van de terugkeer van Daley Blind, het kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en het bereiken van de achtste finales van datzelfde toernooi. Op Ajax Showtime konden wij, mede door de successen van Ajax, weer prachtige verhalen, interviews en achtergrondstukken publiceren.

Hieronder volgt een overzicht van enkele zeer goed bekeken stukken:

Opstellingen PEC – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

In het MAC3PARK Stadion speelt vandaag Ajax tegen de nummer 14 van de competitie onder leiding van Jochem Kamphuis. Op 26 april 2015 speelden de teams nog 1-1 gelijk maar alle wedstrijden daarna eindigden in het voordeel van ons aller Ajax. Deze wedstrijd heeft wat weg van een reünie want Darryl Lachman, Mickey van der Hart, Ruben Ligeon, Dico Koppers,  Ouasim Bouy, Zian Flemming en niet te vergeten John van ’t Schip, hebben een Ajax verleden. De wedstrijd begint m 19:45 uur en is te zien bij FOX Sports. 

Pages

Subscribe to Dico Koppers