Eintracht Frankfurt

‘Ajax nadert akkoord met Dortmund over transfer Haller die vakantie onderbreekt voor medische keuring’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sébastien Haller lijkt nu dan toch echt op weg naar Borussia Dortmund. De Duitsers zetten vaart achter de transfer en willen de spits van Ajax zo snel mogelijk medisch keuren, zo schrijft De Telegraaf dinsdagmiddag. Na een eerste bod van 33 miljoen euro te hebben afgeslagen, lijkt Ajax nu wel akkoord te gaan met 35 miljoen euro en een beetje. Verwacht wordt dat zich geen problemen zullen voordoen in de verdere onderhandelingen.

PSV staat op het punt om Mario Götze te verliezen

Bron: www.ad.nl

Nadat de pogingen van Roger Schmidt om Mario Götze in te lijven vorige week niks opleverden, lijkt Mario Götze nu op een ander buitenlands aanbod in te gaan. De Duitse middenvelder is dicht bij een overstap naar Eintracht Frankfurt, dat bereid is om vier miljoen euro te betalen aan PSV. Daarnaast is een akkoord tussen Götze en Eintracht dichtbij.

Sébastien Haller wekt interesse van Borussia Dortmund

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sébastien Haller heeft met zijn uitstekende prestaties de interesse van Borussia Dortmund gewekt, stelt Duitse krant BILD. Dortmund ziet Haller als de gedroomde opvolger van Erling Haaland. Haaland staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, waardoor hij voor Dortmund onhoudbaar lijkt. Hierdoor is Dortmund opzoek naar een vervanger en lijkt dus te zijn uitgekomen bij Haller.

Pages

Subscribe to Eintracht Frankfurt